Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Orly Feel the Vibe - en sammanfattning

Publicerad 2012-07-28 22:28:47 i Nagellack - kollektioner,

Dags för en kollektionssammanfattning av Feel the Vibe från Orly. Vi börjar med bilder från före omläggningen av blogg.se och de är sparade i bildarkivet i ett annat format än de nya bilderna. Lacken kommer också i favoritordning den här gången eftersom alla andra sammanfattningar som kommit av just de här lacken på senaste veckan har varit rangordnad så. Det är dock delad förstaplats mellan beach Cruiser och Melt Your Popsicle. Underbara lack! Och Glowstick är oerhört nära att också vara med på första plats. ;D
Beach Cruiser
Melt Your Popsicle
Glowstick
Skinny Dip
Dayglow
After Party
 

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-07-28 22:58:22

Fantastiska neoner!

Svar: Ja, neonerna är underbara!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-29 13:55:02

Ja gillar man neoner är de säkert bra. Jag r ju inte riktigt där men däremot gillar jag ju vita naglar just nu så jag tycker att Dayglow är finast:) After Party är dock bara skum, känns som om de tyckte att kollektionen behövde lite variation, jag håller dock inte med dem, bättre att hålla samman kollektionen.

Svar: Ja, det är ett skumt inslag med ett svart glitter mitt i neonerna. Tänk om där varit ett neongrönt istället!
Sminkan

Postat av: Helena
Publicerad 2012-08-05 13:37:30

Allt som allt en riktigt lyckad kollektion. Det är nog bara After Party som jag inte riktigt förstår mig på.

Svar: Ja, den är verkligen en udda fågel i den samlingen.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela