Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Dagens lackskörd och så lillan med tratt på...

Publicerad 2010-09-10 14:30:07 i Nytt till lacklådan!,


Idag fick jag gå hem från jobbet vid lunch. Otroligt förkyld, feber, snuva, ont i halsen och rinnande ögon. Blä. jag som trodde jag skulle bli frisk så jag äntligen skulle kunna visa sminkningar med de nya ögonskuggorna från Gabrielle Faust-kollektionen. Nu blir det kanske inte så den här helgen heller, men tro mig, det var min ambition innan superförkylningen åter halade in mig i sitt fasta grepp.

Hur som helst, det kom lite nagellack och försökte muntra upp mig. Inköpta från eBay för mindre än en vecka sedan. Fyra av Sally Hansens HD-lack. De är ju så snygga! Sen fattar jag inte riktigt hur det rosa lyckades slinka med. Samma mystiska impuls som fått mig att skaffa Bad Kitty och I Pink I love You kanske. :D

DVD och LCD

Laser och Resolution
Jag är mest nyfiken på Resolution så klart. Grönt är alltid grönt, liksom. :D

Viveka och CC frågade hur det går med Siri och återhämtningen efter att hon förlorade sitt öga. Det finns säkert fler läsare som är nyfikna på det så jag tänkte att ni får en uppdatering. Jo, det går framåt. Hon har fortfarande plastkragen, eller tratten som jag säger, för det är ganska skört där man sytt fast ögonlocken och hon får inte klia eller gnugga på såret. Jag vill ju inte att det går upp så vi får en massa nya problem, liksom. Det har alla fall läkt fint hittills. Pälsen har börjat växa ut lite efter att den var bortrakad och hon verkar inte ha ont. Hon är gladare och piggare överlag men tycker det är jobbigt med tratten så klart. Det blir mest att ligga på favoritplatserna och ta det lugnt. I början på nästa vecka trodde veterinären att hon kunde börja vara utan kragen, så vi får se hur det blir då. Jag kommer säkert berätta mer om henne och hennes hälsotillstånd så gillar man inte katter får man nog scrolla en del även framöver. :D

Så här ser hon ut nu, lilla snuttan...
Och så här såg hon ut förra året vid samma tid. Eller okej, i oktober förra året.

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-09-10 14:40:51

Du får pussa den lilla stackaren från oss läsare. Lacken ser jättefina ut, är de blå lacken så lika som de ser ut på bilden?

Postat av: Viveka
Publicerad 2010-09-10 14:49:37

Tack för svaret! Det kommer att gå bra! Hon är jättevacker!

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-09-10 15:03:02

Åh sötkissen! Det är inte lätt med tratt =(



Stiliga lack! Jag instämmer i nyfikenheten på det gröna. Tråkigt med förkylningen. Jag känner också ett begynnande ogehag i halsen. Så himla typiskt till helgen o allt =(

Postat av: Honi
Publicerad 2010-09-10 15:40:21

Hade också tänkt fråga hur det gick med lillmissen. Skönt att hon har det bättre, aldrig kul med tratt :( Kram på er båda!

Postat av: Charlotte
Publicerad 2010-09-10 15:54:01

Krya på dig! Och så söt hon är med sin lilla lampskärm, den vackra kissen. :-) Vad skönt att det gått åt rätt håll med den raringen.

Postat av: Andie
Publicerad 2010-09-10 16:13:21

Aww, lilla sötnosen! Förstår att det inte är så kul för henne att ha tratt, hoppas hon slipper den snart och att det läker fint. Jag har tänkt på henne och är glad att du uppdaterar oss om läget. :)



Fin lackskörd, jag har själv suktat efter Sally Hansens hi-deflack, men tyvärr varit tvungen att prioritera bort dem till förmån för annat. Hoppas givetvis på att få se bild på dem senare! :)

Postat av: Aila
Publicerad 2010-09-10 17:31:55

Åh, Siri...fina mysan!

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-09-10 18:45:50

Pussa lilla Siri från mig!

Postat av: helena
Publicerad 2010-09-10 20:26:01

Stackars liten! Hon är iaf väldigt söt, även med tratt!

Postat av: Ia
Publicerad 2010-09-10 23:13:59

Men lilla snuttan!!!

Hade helt missat vad som hänt..

Hoppas hon blir bra nu. Min Gangster fick operera bort bägge höftkulorna i vår efter nån väldigt mystisk inomhusolycka förra hösten (som blev felbehandlad i Anrninge) och nu äntligen verkar han vara i princip återställd och utan smärta.

Postat av: Mia
Publicerad 2010-09-11 08:35:17

Tack för uppdateringen om Siri. Så skönt att allt verkar gå bra och att hon är piggare och gladare! Så vacker, så söt, så oemotståndlig, tratt eller inte!! Gullsnuttan!



Hoppas matte kryar på sig också snart!



Lacken var superfina. :) De blå ser väldigt lika ut på bilderna.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-11 10:36:38

Ninni! Jag ska pussa henne men lite försiktigt så hon inte blir förkyld! Och ja, de är lika, det är ett mörkare och ett ljusare.



Viveka! Jag blir så glad att ni engagerar er och frågar!



Kerstin! Visst är det trist med förkylningar. Hoppas du inte blir dålig. Ibland har man ju tur och det vänder...



Honi! Hon har ändå lyckats jaga gammelkattan in under en byrå idag, tratten till trots... :D



Charlotte! Tack! Ja, det går definitivt åt rätt håll, nu är hon lite busig trots tratten.



Andie! Usch, jag borde ha prioriterat bort jag med. Det går ju inte att köpa alla lack man vill ha. Men jag stod emot Opulent Cloud alla fall. :D



Aila! Ja, hon är ju fin även med plasttratt.



Sanna! Ska bli!



Helena! Ja, jag tycker det!



Ia! Ja, det är trist med felbehandlingar. Var lite så för oss med. Men nu är det som det är och huvudsaken att de blir glada och kan leva som vanligt.



Mia! Hon är en väldigt fin katt tycker jag, men jag är partisk. :D

Hon mår mycket bättre idag. Budig som sjutton. Snart kan jag börja ha henne utan tratt stunder på dagen när jag passar henne också.



De blå är väldigt lika. Olika mörka bara.

Postat av: CC
Publicerad 2010-09-11 11:46:10

Åh lilla gumman...vad fin hon är :) Tratt är ju jobbigt för alla djur så när hon slipper den känns nog allt lättare. Pussar och kramar från mig :)

Postat av: roxcat
Publicerad 2010-09-11 12:17:20

Förstår att sötkissen inte tycker om tratten, får hoppas att såret läker ihop bra. Och fina lack! Jag ska försöka låta bli att frestas.. =)

Postat av: Basteth
Publicerad 2010-09-11 16:19:29

LILLA SIRI!! Här är man borta från nätet ett tag och så får man se sådant här. Stackars flicka. men skönt att det verkat gå bra. Våra kissar har mer eller mindre spenderat halva sina liv i tratt, framför allt den ena.:) Hävdar bestämt för dem att det är det senaste. Alla katter i London och NY har tratt.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-11 16:42:14

CC! Ja, hon längtar till trattfria dagar! Klart jag pussar på henne från dig och Camelot.



Roxcat! Ja, det ser ut att läka fint! Och lacken är nog bara lagom frestande. ;D



Basteth! Ja, jag ska hälsa Siri att hon är en modemedveten kissemiss i sin tratt. Dessvärre kommer hon nog inte bli gladare av det, hon är lite pojkflicka och inte så bekymrad om sitt utseende! ;D

Postat av: feline
Publicerad 2010-09-11 21:16:56

Lilla snutteruttan... Jag känner mig väldigt blödig ikväll, så du får krama henne extra från en helt främmande tant Feline!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-11 22:30:29

Feline! Klart jag ska krama henne lite extra.

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2010-09-12 15:40:22

Hoppas lillkissen snart blir av med tratten och får börja sitt nya liv som piratkatt! Hon är så fin!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela