Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lynnderella Love, Lace and Lilacs

Publicerad 2012-02-08 18:24:17 i Naglar - glitter för layering,

Lynnderellas indie-lack är oerhört eftertraktade just nu. Massor av trådar på MUA NB handlar om hur gärna folk vill ha tag på dem och hur svårt det är eftersom efterfrågan är så mycket större än tillgången. Lynnderella fick lägga ner försäljningen via sin blogg då det blev totalt kaos för henne att hantera alla som mailade henne och ville förköpa lack, ville få lacken skickade internationellt och så vidare. Idag säljs hennes lack bara via Llarowe. Även Llarowe har brottats med hur man ska hantera den massiva efterfrågan. Lynn hinner inte tillverka lack i den takt som de efterfrågas nämligen. Nyligen släppte Lynn sin senaste kollektion, Lovely is who lovely does. Jag hade turen att få vara med på en för-försäljning som Lynn hade innan lacken släpptes officiellt och nu ångrar jag lite att jag inte köpte alla lacken. Jag var lite snål och högg bara ett lack, Love, Lace and Lilacs.
Love, Lace and Lilacs är ett lack som starkt påminner om Lynnderellas supersuccé Snow Angel. LL&L innehåller dock även strängglitter och är generellt vitare än SA. Jag tycker både är oerhört fina. Jag bär LL&L över ett nudelack här och det kändes rent, krispigt och snöliknande. Som frostrosor eller snökristaller. Verkligen vackert. Manikyren är dessutom inte i så många lager. Här ser ni ett lager OPI NNS, ett lager Zoya Minka, ett lager LL&L och så två lager Seche Vite.
Hur känner ni för Lynnderellas lack? Jag har på senaste tiden mer och mer blivit intresserad av små indie-lackmärken, precis som jag förr roades av de små mineralsminksindie-märkena. Nyligen lade jag en beställning hos Nerd Lacquer, jag har en förbeställning hos Pam's Girly Bits och jag har redan hunnit prova Lacquistry. Dollish Polish och Hare står på min lista för framtida betällningar. Har ni beställt några lack från de små "hemmafrankade" märkena? Är det något som intresserar er? Har ni några speciella favoritmärken bland de märkena?

Kommentarer

Postat av: Elin
Publicerad 2012-02-08 18:43:07

åh jag älskar både det här lacket och det andra vita du nämnde.. Vart får du tag på dom? Eller kan man köpa via dig?

Kram

Postat av: Mrs Data
Publicerad 2012-02-08 18:46:08

Inte alls avundsjuk på att du hann/kunde beställa av NerdLaquer. Nej då... mutter mummel

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-08 19:09:40

Elin! De finns, som jag skrev i inlägget, att köpa via Llarowe.



Mrs Data! Jag kastade mig över Nerd lacquer direkt jag såg hos dig att de öppnat shoppen igen! Sju lack beställde jag. Iiiih!

Postat av: Agneta - My Nail Mania
Publicerad 2012-02-08 19:57:01

Det här lacket fastnade jag verkligen för när jag såg det första gången! Skall försöka beställa det så fort ekonomin tillåter.



Fick ditt paket igår. Superfina! Tack så himla mycket!

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2012-02-08 20:06:33

Jättevackert! De märken du nämner är helt okända för mig men det är roligt att få se dem hos dig, kanske kommer du få mig att börja försöka få tag på egna exemplar så småningom...

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-02-08 20:11:37

Jo jag la en beställning på Dollish Polish i måndags, bland annat Toxic Avenger :) Blev glad att jag hann få tag i den!

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-02-08 20:15:39

Jag gillar verkligen idén med att man kan göra egna lack och få dem så populära! Hittills är det inga som har lockat tillräckligt för att jag ska skaffa dem själv dock.

Postat av: Annie
Publicerad 2012-02-08 20:44:37

Jag skulle så heeeeemskt gärna vilja ha detta och ett par andra av Lynnderella-lacken. Jag trodde att trycket skulle minska efter ett tag när alla kunde köpa via Llarowe, men ja... Det verkar ju inte hända snart i alla fall :S

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-08 21:14:21

Agneta! Ja, det är ett underbart lack!



makeupoholic! Ja, jag tror det kommer bli vanligare framöver. Det är lite av en trend tror jag, med indielacken.



Lacklycka! Jag missade chansen den här gången men har planer på att fixa det senare.



Cactus! Jag tycker många tjejer gör coola lack.



Annie! Jag tror det blev tvärtom. Förr så öppnade Lynn ju bara korta stunder och bara för inhemska kunder, nu får ju även vi i andra delar av världen chansen hon Llarowe. Och Lynn kan ju inte göra fler lack i timmen än hon redan gör.

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-02-08 21:21:40

Väldigt fint! Kollar in Llarowe då och då för att se om Snow Angel har kommit in :D

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-08 21:24:31

MNPO! Man får vara snabb! Llarowe har redan haft två omgångar Lynns ute för försäljning sedan nya kollektionen kom upp på sidan, en omgång så sent som idag. Men de säljer ju slut på minuter...

Postat av: liza
Publicerad 2012-02-08 21:41:58

oo såna här lack jag bara älskar dem

vill oxo ha snow angel tror du den finns kvar? vad är frakten då om man beställer?

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-02-08 21:45:41

Ne, vitt glitter är inte min grej.

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-08 22:04:07

Liza! Senast jag kollade hade de lack hon fick upp idag redan sålt slut men det kommer nya leveranser hela tiden så man får helt enkelt hålla utkik. Fraktpriser ser man före man checkar ut. Det är, som alltid, baserat på vikt.



Emma! Du måste prova. Du kanske blir omvänd!

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-02-08 22:49:38

Hmm.. jag måste vara småkonstig, för jag har 4 Lynnderella lack (bl.a Snow Angel) som jag funderar på att sälja för de känns inte rätt på mig. Men jag har inte kommit på hur göra för Tradera känns fel, tror inte folk där fattar hur eftertraktade dom är. Och det blev ju drama när dom dök upp på ebay, så .. Nåt bra tips?

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-09 05:45:51

Kitty! Lägg upp dem på din swaplista på MUA om du har ett konto där. Då kan du byta dem mot saker du verkligen vill ha. Jag har egentligen ingen erfarenhet av swaps på MUA, mitt enda token har jag från ett CP åt en tjej, men jag har swappat genom andra kanaler och det kan absolut vara en väg.

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-02-09 06:23:40

Slut på minuter!! Då är det kört :D

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-02-09 07:35:06

Sminkan; Bra tips, tackar vi för. Japp jag har konto där, det har jag ju oxå lärt mig här ;)

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-09 17:47:03

MNPO! Förr eller senare ska det ju gå. Eller så får du be Kitty om att få köpa hennes Snow Angel! :D



Kitty! Jag har hört att det är stor efterfrågan vad gäller swaps för Lynns. Lycka till!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela