Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Mod Aqua och katter

Publicerad 2012-08-11 15:38:50 i Naglar i blått,

Igår fick jag ett våldsamt sug efter något lugnt och fint. Harmoniskt till färg och så gärna lättlackat. Luftigt skulle det kännas. Enkelt. Jag valde Nubar Mod Aqua. Jag har burit det förut på bloggen men ni kan ju knappast ha något emot att se ett så mjukt och fint lack igen. Som min babyfilt när jag var liten! Perfekt formula dessutom. Två lättmålade lager. Jag älskar Nubars krämlack! Nubar har fantastisk kvalitet på lacken och de har bra penslar dessutom. Enkelt att måla gör att det känns så mycket roligare att lacka naglarna. Efter eländiga och tröga China Glaze krämer så behövde jag verkligen få njuta av ett sådant här perfekt lack vad gäller egenskaper. 
Förutom att dela denna manikyr med er så ska jag även visa mina älsklingar när de myser på balkongen. 
Vad säger ni? Ser de inte ut att ha det bra? Jag misstänker att Siv kommer att bli platt som en pannkaka efter att ha agerat liggunderlag åt Signe men hon ser ju glad ut alla fall. Alla tre var faktiskt på balkongen men Siri har egen "säng". Om ni undrar vad det är för vit låda jag har på golvet så är det en lekstuga jag konstruerat av en kartong från eleven. Inte det snyggaste bygget men det fungerar bra för Siv. Siri och Signe tenderar att fastna i "dörren". 

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-08-11 15:49:29

Vilka mysiga bilder på älsklingarna! De är så söta och ja, finns nog risk att Siv blir platt, men så länge hon är glad gör det väl inget att hon är en platt katt?:) Fint lack med, jag gillar också Nubars krämer, vore kanske läge att plocka fram nåt snart.

Svar: Ja, visst är de bedårande! Jag är så glad över dem! Och ja, absolut läge att plocka fram något vackert Nubarlack nu när semestern är slut och hösten står för dörren!
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-08-11 16:58:59

Oh, vad de myser dina tre söta kissemissar!
Skönt med ett lungt lack! Måste nog skaffa några Nubar lack, jag har bara två, ett glitter och en duokrom!

Svar: None
Sminkan

Postat av: Vikab
Publicerad 2012-08-11 18:28:26

Åh, vad fint! Jag är väldig svag för lugna ljusa lack, som känns lite pudriga nästan.

Och åh, vad fina katter! Katter kan verkligen sova på de konstigaste vis ;)

Svar: Ja, jag är svag för i princip allt har jag insett men ibland är det perfekt med ett sådant här nagellack. Det är i princip aldrig fel heller. Lättburet.
Sminkan

Postat av: Aila
Publicerad 2012-08-11 19:09:21

Gillar't och håller med om Nubars krämisar och så katterna, så mysiga och fina!

Svar: De är perfekta, både katterna och Nubars krämlack! :D
Sminkan

Postat av: Martina - Colourize Me
Publicerad 2012-08-11 20:05:40

Åh vad Signe blir stoooor! Hon var ju yttepytteliten nyss. Eller är det bara jag som inbillar mig?

Svar: Signe är ju faktiskt bara åtta månader knappt, hon är född på julafton 2011. Hon har blivit stor men här ser hon ju lite extra ut med Siv instoppad som extra fyllning under all pälsen. :D
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-08-11 21:53:25

Så fint lack! Och jag älskar Signes min på nedersta bilden- hon ser så himla nöjd ut :-D

Svar: Ja, hon var rätt nöjd med att lyckas pressa ner Siv och få en varm, lurvig liten madrass att sova på. Just nu sover hon i sin salladsskål på vitrinskåpet istället så Siv är fri. :D
Sminkan

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2012-08-12 01:43:21

Åååh, fina kissarna! Katter verkar ju gilla att vara platta, knasiga djur!
Fint lack också! Håller med om att Nubar har härlig formula. Synd att inte alla lack är så bra.

Svar: Ja, de är lite annorlunda, katter. Men härliga! Nubars lack är verkligen otroligt bra. Visst är det tråkigt att inte andra märken har samma kvalitetsnivå alltid.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-08-12 10:48:56

Jag drömde att jag var ute på jakt efter babyfiltar inatt! Haha? Underbar färg, och du skapade ett sug efter Nubars krämlack i ditt mail som jag nyss läste. Önskar att jag också hade Mod Aqua att lacka med idag!

Svar: Ja, det är fantastiska lack, så är det bara. Jag älskar Nubar! Du får trösta dig med något av deras andra lack.
Sminkan

Postat av: roxcat
Publicerad 2012-08-12 21:51:45

Naww så söta dina katter är! Jag har inte ett enda krämlack från Nubar, det får jag nog ta och ändra på om de är så bra. Det här ser väldigt fint ut!

Svar: De är jättebra, alla fall de flesta. Finns ju säkert några som inte är perfekta men de jag har provat och minns är enastående!
Sminkan

Postat av: Fanny
Publicerad 2012-08-14 21:35:37

Vilka goda vänner katterna verkar vara!
Fint lack, btw.
Jag gillar den nyansen av ljusblått.

Svar: Ja, katterna är bra vänner än så länge alla fall. Man får hålla tummarna att det håller i sig när Signe och Siv blir vuxna också.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela