Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

NYX Woman

Publicerad 2011-11-16 16:48:00 i Naglar, vampy,

Vampigt kan väl även vara röda lack som det här. Jag har visat det här förr, bättre bilder dessutom så klicka på länken, men jag ville påminna om det här lacket alla fall när jag nu ändå tagit fram det. Det är ett härlig rött jellylack i en ganska mörkröd färg med glitter i ljusare rött och i guld. Det är verkligen vackert gnistrande. Dessvärre kladdade jag en del när jag målade den här gången och det bet fast i huden trots att jag försökte göra rent med en orangepinne. På de gamla bilderna ser man det i strålande sol men här är det mulet när jag fotar. Trist för solen skulle säkert lockat fram mer av det här lackets charm. Tro mig ändå på mitt ord, det här är tjusigt och bör köpas. ;D
Tre klickbara i dagsljus och en under lysrör för att försöka visa glittret men det blev inte direkt bättre. Det är tre lager av lacket. Trots att jag har kladdat så är det inte ett lack med dålig formula. Tvärtom. Både penseln och formulan är helt okej.
Det är alltså fortarande vampig vecka här hos mig. Jag hoppas ni inte tröttnat än för vi fortsätter ända tills det är dags för holofredag. ;D

Kommentarer

Postat av: Mona
Publicerad 2011-11-16 17:00:52

Attans att jag hoppade över detta i sists Cherrybeställningen. Hade klickat i det, och sen tog jag bort det! Fattar inte hur jag tänkte.Jag är lite kär i vampiga veckan, tror jag hakar på dig faktiskt. Vamp är precis vad jag behöver just nu.

Postat av: Annie
Publicerad 2011-11-16 21:28:53

Himla snygg färg. Men av någon anledning älskar jag namnet mer än färgen ^^

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-11-17 06:34:07

Mona! Det är ett lack man inte kan se hur vackert det är i flaskan. Och kul att du uppskattar vampiga veckan!Annie! Ja, så kan det vara ibland. För mig är den här färgen en vinnare medan namnet inte säger mig något speciellt.

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-11-20 10:52:45

Jag plockade också ur det här ur senaste CC-beställningen.. Puckat!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-11-20 18:44:52

Chaosophia! Du får komma ihåg det nästa gång.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela