Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Frankenlack Nemain

Publicerad 2011-11-02 21:52:00 i Nagellack jag frankat, Naglar - holografiska lack,

Vill ni se mer frankenfail? Det här är lite av ett misslyckande det här med, precis som det jag visade innan. Det är samma vinröda bas som i det andra lacket dessutom, något man inte kan tro då de blev helt olika efter att jag haft i pigmenten. Tanken var att det skulle bli vinrött alltså, men det blev lite mer brungråttvinaubergine. Igen. Därför får det också heta Nemain. Nemain är en aspekt av Morrigan och Morrigan är ett av mina frankenlack som är lite likt det här. Det här är dock aningens rödare så det blev inte helt fiasko.
Nemain är, förutom en del av Morrigan, även älvfolkens krigsfé. Hon personifierar det galna kriget. Hon förvirrar arméer på slagfältet och hon uppmuntrar till slakt och bärsärkagång. Kaos alltså. Passar bra med ett holo som är lite scattered alltså. ;D

Lacket är gjort på ett vinrött lack från Sally Hansen, klarlack och några droppar rent rött. MUS Siw är det också och en knivsudd Spectraflair. Det var nog det som gjorde att lacket blev så brunlila plötsligt. Typiskt. Men holon är fantastisk och färgen är fin, även om det börjar bli väl många snarlika i samlingen...

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela