Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Treasure

Publicerad 2011-05-14 13:45:00 i Naglar - holografiska lack,


Har visat Treasure förut, här, och älskade den inte då heller även om det är fint på sitt sätt. Det är lite för blekt och lite för dålig holo i det för att komma med på någon topplista.

Den holografiska effekten är ganska dålig, som sagt, men finns där. Lite som ett Catherine arley skulle jag påstå. Basfärgen har inte riktigt den stuns jag skulle vilja se heller, tyvärr. Det är fint men det är inte magiskt. Med tanke på att Nubar skapat lack som Reclaim så borde de kunna bättre.
 


Kommentarer

Postat av: Marie-Louise Winroth
Publicerad 2011-05-14 21:30:42

Denna gillar jag!!!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-05-14 22:08:45

Marie-Louise! Ja, den är vacker även om den inte är superholografisk.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela