Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

NYX Mermaid Green

Publicerad 2011-07-05 23:29:00 i Naglar i blågrönt&turkos,


Jag vet att jag lovade att ni idag skulle få både gammalt och nytt men sen såg jag i kommentarerna att det är NYX som är månadens lack på Nail Mail och då är det väl lämpligt att jag försöker visa några av de NYX som ligger i arkivet. jag har en hel del NYX så man kan söka på redan publicerat och så kommer jag alltså försöka prioritera upp de inlägg som ännu är opublicerade.

Ett av de nya lacken från NYX är det här, alltså ett av de som kommit under året. En trevlig krämnyans av blått med gröna undertoner. Det heter Mermaid Green och det har den "nya" krämformulan från NYX, den lite tjockare i konsistensen som ändå bygger upp färgen med två lager och ger en lite keramisk känsla. Jag gillar den konsistensen. Färgen är glossig som ett jellylack men opakt på två lager. Inget fel på det alls men färgmässigt är det lite "gjort". Jag har en del dammiga mellanblå med grönt i lådorna och även om det är en trevlig färg så får den mig inte att göra extatiska bakåtvolter. Å andra sidan är det här bättre att måla med en t.ex China Glaze For Audrey som väl är rätt nära i färg så jag är glad att jag köpte den här. Ser ni hur mycket glossigare det här är? Och detta är utan mitt vanliga lager av Seche Vite för den skulle funka som glitterbas och jag bara knäppte ett par bilder som referens när jag ändå hade det på fingrarna. 

Kommentarer

Postat av: Liza
Publicerad 2011-07-05 23:58:27

Tack för tipset !! den kan man ju beställa snart. Satt näsrtan över 2 timmar tog bort nagellack (depends deep in

Harhört det ska vara så jä.. bra

Bullsh*t Skulle gärna få höra vad ni tycker här ????

Postat av: Amanda
Publicerad 2011-07-06 00:49:46

Fint ^^

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-07-06 07:35:37

Det är fint, men som du säger så känns det som att man sett det måånga gånger förut. Men det gör det ju inte mindre vackert.Liza: Två timmar för att få bort lacket? Låter helt otroligt. Om jag tar bort vanliga lack med min Dip In så tar det kanske fem minuter för båda händerna. Med glitterlack kanske tio minuter, högst en kvart.

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-07-06 07:39:10

Tummen upp för både färg och finish!

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-07-06 08:56:36

Jag har faktiskt inte så jättemånga lack i den här färgskalan, så om formulan är så här bra så ska jag nog införskaffa detta!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-06 09:27:59

Liza! Det går utmärkt att köpa NYX från Cherry Culture som dessutom ofta har rabatter på 20%.

Två timmar låter helt orimligt. Jag använder inte dip in remover för det ökar nagelns missfärgning på mig och går inte snabbare än en vanlg remover. Jag har min dip in till de tillfällen jag måste göra om en nagel från grunden och inte vill sabba de andra med aceton. JAg har dock använt den från Depend och den funkade bra. Med vanlig bomullsrondell och remover tar en glittermanikyr inte mer än tio minuter att ta bort för mig så jag undrar om du inte driver med oss.Amanda! Ja, det är det!Nailtastic! Det är den här som fick följa med på semestern alla fall, fast jag har många som påminner, så den har något extra!Kerstin! Ja, jag gillar!!Roxcat! Det är nog mitt bästa av den här färgen så det är ett bra val!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-07-06 10:47:26

Finishen ser fantastisk ut! Älskar när det blir så där blankt och fint utan överlack.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-06 21:49:49

Chaosophia! Den är fantastisk! Inte unik som färg men jäkligt bra som lack!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela