Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Bastille My Heart

Publicerad 2011-01-05 17:31:16 i Naglar, vampy,


OPI Bastille My Heart var det första Emma bidrog med på bloggen i augusti 2008. Då hade jag inte lacket men hennes bilder fick mig att omedelbart köpa det. Sen har det aldrig visats upp igen här fast jag burit det flera gånger. Varför? Jo, för jag bär det ofta på vintern. Det borde egentligen inte visas upp nu heller för bilderna är så ofantligt dåliga, men jag har inte hjärta att utesluta det ännu en gång, speciellt som jag faktiskt försökte fota det eftersom det var "dagsljus".

Tre tunna lager och det torkar snabbt. Formulan är långt ifrån fantastisk, den är lite rinnig och trist, men finishen är lite glasaktig på samma sätt som de "gamla" OPI-lacken före Big3Free-eran. Färgen är en rödbetstonad mörkröd. Kall alltså. Snygg! Jag är väldigt förtjust i färgen men ännu mer i finsihen. Det känns som det blivit lite bortglömt av oss som är förtjusta i röda skimmerlack och det är synd då det är lite speciellt och annorlunda från många andra skimmerlack just för den här finishen där skimret inte alls är påtagligt men ändå där.   

Här har ni en sista bild som visar ljusförhållandena. Usla... Dimma, snöfall, mulet... Inte underligt att bilderna inte blir så bra. Nu har jag förresten lämnat stugan på landet och tagit mig hem till Stockholm igen. På måndag är det dags att börja jobba. Ska bli skönt att ha några dagar hemma i lägenheten och sortera upp och städa och tvätta och ha sig.

Nya bilder från dagen efter, samma ljus men kanske bättre bild alla fall?


Kommentarer

Postat av: Emma
Publicerad 2011-01-05 19:11:40

Ohhh ser riktigt fint ut, även om jag inte riktigt ser något skimmer men jättefint ändå =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-05 19:19:55

Emma! Skimret är diskret men finns där, men inte i det här usla ljuset... :D

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-01-05 20:19:12

det där står på min önskelista! Så vackert!

Men jag håller med att det är sjukt svårt att fota, både lack och smink. Det är ju så grått att det inte går att återge färgerna som man ser dem med ögonen.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-01-05 22:39:22

Håller helt med om finishen. den känns mer glowig än skimrig egentligen. Påminner lite om barielles slate of affairs, fast BMH är nog mer skimrig.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-06 08:58:17

Sanna! Ja, det är verkligen snyggt! Synd att bilderna inte kan visa det...



Emma! Ja, precis! Eller om Bogota Blackberry. De är väldigt lika i finishen.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela