Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Bastille my Heart av Emma P

Publicerad 2008-08-20 18:52:21 i Emmas NOTD i rosa, lila och rött,

Jag har fått äran att ha en gästbloggare här hos mig! Många som läser min blogg är själva bloggare, men en av mina trogna läsare, Emma P, har inte en egen blogg (än). Däremot så har hon massor av snygga nagellack och massor av kunskap och talang vad gäller make up. Jag ägnade mig åt att tjata lite på henne för att få henne att blogga här hos mig och idag kommer det första inlägget! Förhoppningsvis kommer det följas av många fler där Emma delar med sig av höstens lack eller sina alltid  lika tjusiga fotd. Det är verkligen en stor glädje att få presentera Emma P här hos Sminkan, och med det överlämnar jag ordet till henne!

Jag är en trogen läsare av Sminkans blogg och när underbara Sminkan frågade mig om jag ville gästblogga hos henne och visa upp några av mina nya nagellack kunde jag naturligtvis inte säga nej. Här kommer därför Bastille My Heart.


Bastille My Heart skulle jag beskriva som ett vackert burgundyfärgat lack, med mycket diskret skimmer.  Färgen blir något mer vinröd på nageln än i flaskan, där den tydligt drar åt rosa och lila. Färgen skiftar dessutom ganska mycket beroende på vilket ljus man befinner sig i, från burgundy till djupt körsbärsrött.


Appliceringen är bra. Jag har på bilderna två lager av Bastille My Heart och då är lacket helt täckande. Över Bastille My Heart har jag lagt ett lager China Glaze Fast Forward, dels för att få upp glansen, men framför allt för att minska torktiden. Lacket var dock glansigt även innan överlacket, så det var framför att för torktidens skull som Fast Forward behövdes.

På tumbilden, som är tagen inomhus med blixt, kan ni se skimret lite bättre.


Bastille My Heart är ett riktigt snyggt lack, och även om färgen knappast är unik, så tror jag ändå att detta lack kommer att synas flera gånger på mina naglar i höst och i vinter.

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-08-20 19:27:51

Åååh, underbart! Vad kul med en gäst, och en så fin gäst dessutom! Tack Emma!

Postat av: Johanna
Publicerad 2008-08-20 19:37:58

Hej Emma! Kul att du gästbloggar! :) Och vilket underbart lack. Ursnyggt!

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2008-08-20 19:48:47

Så snyggt lack! Va kul att du är här och gästbloggar, ser fram emot fler bloggningar:)

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-08-20 20:21:17

Vad kul med gästbloggning! :D



Och vad fint nagellack. Jag får väl mitt snaaart hoppas jag!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-08-20 20:22:00

Kul med ny layout förresten. :D Snyggt!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-08-20 20:44:11

Äntligen får vi se mer av Emma, härligt! Snyggt lack som tusan.

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-08-20 20:54:32

Yay för Emma P!!!<3

Snyggt lack och jag hoppas på att du, Emma, skaffar en blogg eller liknande inom en snar framtid:) Om inte, så ser jag ändå fram emot fler gästbloggningar



Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-08-20 21:57:04

oh vad vackert lack:) Kul att se dig blogga här!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-20 22:12:29

RQ: Tack så mkt! Känns bra med ett så fint mottagande!



Johanna: Tack! Visst är det ett fint lack! Faktiskt mkt finare än vad jag trodde att det skulle vara. Kul när man blir överraskad åt det hållet.



Crazynails: Ja det är toppenfint faktiskt! Tack, tack. Vi får väl se om det blir fler gånger, men det är inte omöjligt. Jag har ju fler lack kvar att visa...



Chaosophia: Vad bra att du tycker det! Ja, det är läckert. Väntar du på paket?



Sminkjante: Tack så mkt! Vad kul att du gillar det... Både lacket och mig alltså:)



Sanna: Tack så mkt Sanna! Vi får väl se om det blir nån blogg, men blir det inte det så kommer jag säkert tillbaka hit flera gånger!



Badbomben: Ja det är väldigt snyggt! Tack så mkt! Det känns väldigt kul att få vara med i Sminkans blogg, jag är ju ett troget fan...

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2008-08-20 23:21:00

Skoj med en gästblogg! Duktig var hon också. Idag måste jag bara få rapportera till en av mina smink-gurus -Sminkan: Idag hade jag inte mindre än fem olika färger på ögonlocken. urläckert! Börjar bli riktigt duktig nu, kan t o m inse det själv. Innan jag sminkade av mig skulle jag skoja tilld et lite och lade på fler färger, skulle få till regnbågens alla färger för att skoja med maken, men döm om min/vår förvåning när även det blev riktigt snyggt!!

Gud, vad du och RQ hade varit stolta om ni sett mig.

Stor kram och tack för all inspiration och undervisning.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-21 06:13:56

C-I! Ja, visst är det skoj att Emma ville vara med! jag hoppas vi får se mer av henne!



Låter underbart med en hel regnbåge! Och härligt att du hittat både tekniker som passar dig och självförtroende nog att både prova och kunna se att du lyckas!

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2008-08-21 07:05:30

Vilka fina naglar! Sånna vill jag ha ju

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-08-21 09:08:20

Underbart snyggt, och vilken snygg form på naglarna sen...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-08-21 10:24:17

Ja, jag väntar FORTFARANDE på både Rodeo och France...! Och ett paket till som jag beställde igår, men det väntar jag inte på riktigt lika mycket. ;)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-21 11:05:26

Kajalpennan: Åh, tack så mkt! Jag har precis införskaffat en glasfil, den var riktigt bra faktiskt...



Inthemake: Tack så mkt, vad glad jag blir!



Chaosophia: Usch, det är jobbigt att vänta på paket. Jag fick både rodeo och france i fredags, fyra dagar efter shipping, det var snabbt jobbat tyckte jag... Hoppas att dina lack kommer snart!

Postat av: Kajsa Kavat
Publicerad 2008-08-27 11:10:46

Vilket fantastiskt lack! Är själv på jakt efter härligt röda godbitar nu inför hösten och det här ser ut att vara en värdig kandidat. :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-27 22:30:09

Kajsa Kavat: Bastille My Heart är helt klart värt att kolla in! har du förresten sett OPIs förra julkollektion? Där kryllar det av vackra röda skimmerlack... Jag kan rekommendera pretty at the premiere, det är så vackert!

Postat av: Kajsa Kavat
Publicerad 2008-09-24 20:31:02

Nej det har jag inte, men ska göra det snarast. Tack för tipset! :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela