Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Smitten With Mittens II

Publicerad 2011-12-26 10:44:00 i Naglar i rött,

Vem vill se den sanna julmanikyren? Inte? Ja, ni får nu göra det alla fall för jag hade lyckats få några bilder innan kameran laddade ur. Det är inte de bästa bilderna i världshistorien på det här lacket men ni får kombinera det med ett inlägg från förra veckan och liksom föreställa er det i all dess prakt.
Ett vackert rött jellylack med röda och guldfärgade glitterpartiklar. Enkelt att måla med, bra torktid, fint glitter men inte så att man tröttnar. Perfekt jullack. Det här är ett suveränt julrött och jag önskar det vore core hos OPI men det är det inte. Finns alltså bara på eBay för den hågade. JAg köpte mitt på en bloppis hos Makeupoholic och det är jag väldigt glad för!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-12-26 12:10:25

Ser vackert ut, mycket juligt...

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-26 13:45:08

Emma! Det är vackert!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-12-27 08:27:58

Men kolla vad långa naglar du har fått nu igen! Lacket klär dig dessutom alldeles ypperligt. SwM är ett fint lack. Jag gillar det!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-27 09:03:44

Chaosophia! Jag vet! Jag är så nöjd! Och livrädd att bryta en...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela