Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Finger Paints Tough Art to Follow

Publicerad 2010-11-13 20:42:00 i Naglar i grönt,


Undrar ni vilket lack det blev efter att jag swatchat färdigt mina jullack från China Glaze? Jag valde något helt annat nämligen, något sofistikerat och elegant! Jag har haft den stora turen att bli inblandad i ett litet lackbyte med Kris på bloggen My Lucid Bubble och på det sättet har jag kunnat lägga vantarna på lite lack från amerikanska märket Finger Paints. Det här är först ut av dem att testas och det är en helt igenom positiv upplevelse.


Tough Art to Follow är ett riktigt mörkt grönt lack med jellyformula. Det är riktigt snyggt och dessutom lättlackat! Det är bra kontroll med penseln, bra formula på lacket och det torkar fort och har hög glans! Inga minus alltså. Det är så mörkt att det framstår som svart i svagt ljus men eftersom det är jelly så blir det lite mer transparent än t.ex OPI- och Zoyavarianterna. Det är dessutom så mycket lättare att få jämnt och snyggt på naglarna än mitt andra riktigt mörkgröna jelly från Ruby&Millie. Sen ska jag kanske också säga att jag älskar alla de lacken och även de snäppet ljusare gröna krämlacken som finns i min samling så de har alla en välförtjänst plats i lacklådorna. Den här kan dock tänkas vara favoriten av de mörka om jag måste rangordna. ;DKommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-11-14 10:50:56

Åh så vackert!!!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-11-14 14:02:16

Åh lyllos dig som fått tag i roliga lack. Det här var fantastiskt snyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-11-14 16:03:32

Kerstin! Det är verkligen det!Nailtastic! Du anar inte! Jag är såååååå lycklig!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela