Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L.A.Girls Rockstar "Addict"

Publicerad 2010-05-20 20:48:21 i Naglar i rött,


Bildspam igen! Jag älskar det här lacket! Vinrött med massor av microglitter! Mums! Som hallonsylt! Dessutom är jag nästan ikapp med nagellacken så snart blir det lite lugnare med de inläggen. Skönt va?


L.A. Girls Rockstar Addict är ännu ett av de fantastiskt fina lack de har. Det är vinrött och vackert. Microglittret är rosa och guldfärgat och hela intrycket blir som av hallonsylt med skymtande kärnor, fast i glitterversion.

Två lager av lacket som har lite problem med att dra med sig färg på penseln på andra varvet. Kunde alltså ha tjänat på tre lager lack men jag ville inte få det för tjockt. Torktiden är bra och hållbarheten likaså.  Det här är verkligen ett lack jag rekomenderar!

Det påminner om China Glaze Stroll. Inte bara lite, en hel del faktiskt. Båda är väldigt vackra så hugg ett av dem!

Kommentarer

Postat av: Åsa-li
Publicerad 2010-05-20 21:30:24

Jag tröttnar aldrig på lack innlägg det är det bäsat jag vet. åsa-li

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-05-20 22:25:53

Åååååh vad snyggt det är! Jag stod och fingrade på Stroll innan jag valde att lacka med det rosa Glitter Gal den här gången och den här ser verkligen snarlik ut. En härlig klassiker tycker jag :)Nej meeer bildspam vill vi ha! Det kan aldrig bli för många lackinlägg! ;)

Postat av: liloo
Publicerad 2010-05-20 23:23:25

pretty nice notd ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-21 05:18:33

Åsa-Li! Vad roligt! Jag tycker likadant! Finns inget bätttre än ett nytt lackinlägg på favoritbloggarna!Zizzie! Ja, det kommer fortsätta vara bildspam, men inte tre lack om dagen. :Dliloo! Thanks!

Postat av: Anki
Publicerad 2010-05-21 15:18:35

Hihi, jag hann tänka att "det ser ju ut som Stroll" innan jag hann läsa det. Och ja, Stroll är ett väldigt trevligt lack.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela