Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Costa Rica Coral

Publicerad 2010-03-05 07:40:02 i Naglar i korall&persika,


I ärlighetens namn sitter jag fortfarande med Diamond Cosmetics Never so Ever-green på naglarna, men jag kom på att jag har opublicerade bilder på ett annat oroligt vackert lack. Sommarkänslor på flaska liksom! Okej, nu bildspammar jag igen, det vet jag, men det är Nubars fel. Det är inte bara deras holografiska lack som lockar till att ta tusen bilder, ett krämlack som det här kan också vara så oerhört vackert.


Nubar Costa Rica Coral Tre lager, men två räcker. Jag trodde det första jag provade var perfekt, Belize Coral. Jag hade fel. Det här är absolut helt enastående. Lite rödare än systern Belize. Aningens av en orangeton i det röda. Det här skulle kunna vara en brandbil på naglarna men på något vis lyckas färgen ändå vara mjuk.

Perfekta lackningsegenskaper. Nubar gör ofta helt enastående lack vad gäller just egenskaper och deras penslar är underbara. Det finns inte många nog superlativer för att beskriva det här. Jag älskar det! Vill jag ha korall så är det nu detta som är min givna kandidat. Och det trodde jag itne när jag tittade på flaskan. Där var färgen aningens för orange och neonig men på fingrarna är det en annan sak.

Det här är korallrött i ordets bästa bemärkelse! Nubar finns att köpa på www.nailshop.se och de har både bra och snabb service. Vill man köpa Nubar från USA finns de på Nail de Royal.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-03-05 09:54:02

Det här var faktsikt skitsnyggt! Kan se mig själv med detta på tassarna i sommar:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-05 16:21:30

Emma! JA, det här är underbart! Kommer nog ha det många gånger!

Postat av: Nicole
Publicerad 2010-03-05 21:12:41

ohhh riktig sommar på det lacket :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-05 23:03:51

Nicole! Visst är det sommarkänsla!

Postat av: Tintomara
Publicerad 2010-03-07 08:32:19

Vilken underbar färg - man blir glad när man ser den!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-07 09:27:13

Tintomara! Ja, jag med! Det är sommar!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela