Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Belize Coral

Publicerad 2010-02-12 19:59:58 i Naglar i korall&persika,


Riktigt vackert är korallrosa Belize Coral från Nubar. Sommarvärme en kall vinterdag!

Två lager och man får full täckning av ett lättapplicerat och snabbtorkande lack. Helt perfekta egenskaper alltså på den här krämiga skönheten. Visst är det vackert! Jag brukar ju aldrig falla för rosa eller korall egentligen. Jag älskar det på andra men använder det sällan själv. Jag har dock suktat lite efter Nubars kollektion från förra sommaren med bara korallnyanser. Nu fick jag chansen att prova dem alla och det här var altlså först ut av dem.

När jag öppnade kartongen och lyfte ut den här flaskan kände jag att här är mitt korallfärgade lack. Det som kommer vara perfekt på mig. En färg som balanserar perfekt mellan rosa och rött och orange. Lite vattenmelon i den. Helt rätt tänkt var det också för när jag lackat med den så ser naglarna snygga ut och det skär sig inte mot min hudton.

Glansen är suverän och blir ännu bättre med Nubars topplack Diamont Seal&Shine. Där har ni förresten en ny nagelfavorit för mig! Vilket suveränt topplack. Snabbtorkande och med hög glans i flera dagar. Där Poshé snabbt blir repigt och matt håller Diamont Seal&Shine lystern. Den krymper inte lacken som Seche Vite kan göra. Den är alltså ett av mina absoluta favoritöverlack just nu!

En bild i solsken får ni också. Visst är det fint!

Kommentarer

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2010-02-12 20:59:02

Fast du har massor med snö i bakgrunden så får färgen mig att omedelbart tänka på sommaren. Vilken oerhört klockren sommarfärg. Jättesnyggt.

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2010-02-12 21:02:09

Det är så bra att du jämt lägger ut så många bilder. :)



Hmm, Nubar topplack, säger du .. Nu har jag aldrig testat Poshé, men om du skulle jämföra det med Seche Vite?



Kram, kram, ha en fin kväll!

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2010-02-12 21:03:06

Hoppsan, jag missade att skriva att lacket verkligen var fint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-12 21:36:42

Åh, du har rätt, det är fantastiskt fint! Alldeles ljuvligt faktiskt, som ev mild sommarbris...

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2010-02-12 21:51:44

Mums vad snyggt! Tror jag har det där och ett par andra från "korallkollektionen" och gillar dem mkt. Speciellt då jag inte heller är någon rosa tjej... korall funkar bättre =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-13 08:34:53

Fru Choklad! Visst är det!!! Älskar den!



Miss Pussy! Hehe, ja, mina bildspam ja... Bra om de uppskattas. Ibland känner jag mig himla överdriven, speciellt mot sådana som Scrangie och ALU som kör på en bild per lack. Men det är ju MIN blogg så jag får göra som jag vill! Kul om läsare ändå tycker det finns en poäng med det och gillar!



Nubar Diamont Seal&Shine är minst lika glansigt som Seche Vite men krymper inte lacket lika lätt. Det håller lika länge och Nubars är lite tjockare så det får nästan samma effekt som ChG FF, liknar en hinna av glas alltså. Ska testa Nubar, ChG FF, Seche Vite och Poshe på samma hand och se vilken som torkar fortast. Återkommer!



Emma! Ja! Det är superfint!



Adrasteiah! Jag är mer än nöjd med mina korallisar! De är riktigt fina mot min hudton och känns inte så flickiga som vissa rosa lack. De är härliga att måla med också!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2010-02-13 14:06:05

Det var verkligen otroligt snyggt. Diamon&Seal har jag också börjat använda, jag älskar det. Fast jag har inte testat det utan Quick-e dropparna. Det vågar jag nog göra nu om du säger att det torkar snabbt.

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-02-14 14:31:21

Helt sjukt fint! Det väcker omedelbart sommarlängt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-14 14:48:13

Sminkjante! Det kan du göra utan problem. Det är riktigt bra!



kerstin! Ja, det är trevligt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela