Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nya skuggor från Makeupcosmetics

Publicerad 2009-05-24 17:55:32 i Emmas sminkväska,

Härom dagen anlände några nya skuggor från Makeupcosmetics hem till mig. Eller ja nygamla får man väl säga att de är för jag har tidigare haft dem i provburkar. Nu har jag dem alltså i stora burkar med. Brown Smoke, Play och July heter nyförvärven. Helt underbara skuggor alla tre. Play och July har ni redan sett på mig här. Brown Smoke har jag visserligen inte visat själv, men Sminkan har visat den massa gånger, och den kommer säkert komma någon framtida FOTD, för det här är min absolut bästa bruna skugga.


Jag har testat ganska många av Makeupcosmetics skuggor, och jag måste säga att jag är grymt imponerad! Välpigmenterade mineralskuggor till bra priser, som dessutom är tillgängliga på den svenska marknaden, det kan inte bli så mycket bättre faktiskt. I vanliga fall kostar en skugga 59 kronor i fullsize, just nu har Makeupcosmetics just mängdrabatt, så om ni planerar ett köp så måste ni kolla in på sidan, för det är verkligen galet billigt om man köper lite fler skuggor. 349 kronor kostar det om man köper 10 stycken, det är liksom billigare än Viva La Diva, och det finns riktigt många färger att välja på. Just nu är min plånbok tom, men om erbjudandet finns kvar i sommar ska jag definitivt slå till på ett gäng, för jag har massa favoriter från märket som jag vill ha stora burkar av, Amy, Apple, Time och March för att nämna några. Ska ni beställa måste ni bara kolla in deras highlighters! Jag överdriver inte när jag säger att Makeupcosmetics har de vackraste highlighters jag har sett! De är alla vita i burken, men på huden skimrar de ljust i en annan färg, så vackert! Jag tror faktiskt att jag ska köpa i stort sett alla, för de är så himla fina.


Och  en swatch. Här ser ni play, July och Brown Smoke. Play är en riktigt skimrig rosa skugga, nästan metallisk om man applicerar mycket, jag kan tänka mig att det verkligen skulle komma fram om den applicerades fuktig. Den är egentligen lite kallare än på bilden. July är vit om skimrar i rosa. Skimret syns jättedåligt på bilden, och det är synd, för det är så himla fint! Brown Smoke är en högpigmneterad kall brun med skimmer i. Utan tvekan min bästa och klädsammaste bruna skugga, denna är så snygg! Tror att jag ska testa att utgå från denna i en sotning, det borde kunna bli hur bra som helst.



Och så en  länk till sidan såklart. Glöm inte att kolla runt bland de olika kiten och erbjudandena som finns på sidan, de är väldigt fördelaktiga. Prover kan man såklart också köpa, antingen i kit eller enstaka prover för 9 kronor styck. Förresten, när jag ändå babblar. Har någon av er testat Makeupcosmetics nya foundation? Jag är väldigt nyfiken, men har inte kommit mig för att beställa ännu.

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-05-24 17:56:35

Mycket bra och informativt inlägg! MUC förtjänar att få lite plats i ljuset, och vilket erbjudande! Blir lite sugen själv...

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-24 18:04:41

Ja, jag vet! jag har fått 2 paket från dem senaste månaden, men åh, det är ett så bra erbjudande!

Postat av: Sofia
Publicerad 2009-05-24 19:23:21

Asså jag älskar verkligen smink och sminka. Tycker din blogg är jättekul att läsa och kolla på bilder och sånt. Jag funderar på att utbilda mig till något inom smink sen :D Måste bara säga att din blogg är grymt härlig.

Postat av: Johanna
Publicerad 2009-05-24 19:41:14

Jag är så sugen på att beställa några prover därifrån! Många gånger har det varit nära att klickfingret tagit över när man kollat runt där. :)

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-05-24 20:16:34

Livsfarligt fina! Ska absolut testa att beställa därifrån någon gång. Jag som knappt har några lösa skuggor! Ibland är jag lite seg med nya grejer, lite rädd att bli alldeles beroende, liksom =)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-24 20:54:43

Sofia: Åh vad roligt! Sånt blir man verkligen glad av att höra:) Tack så mkt!



Johanna: Jag tycker lugnt att du kan låta klickfingret husera lite fritt, för MUC har riktigt prisvärda skuggor, väldigt lättarbetade tycker jag.



Kerstin: De är underbart fina! De har massa skuggor som jag kan tänka mig att du skulle gilla... Lösa skuggor är ju lite speciellt, men om du inte är så van så tycker jag absolut att du ska testa dem för de har väldigt fina, pigmenterade och lättjobbade skuggor. Dessutom väldigt prisvärda.

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2009-05-24 21:40:57

Jag håller helt med dig Emma! Högpigmenterade och lite krämiga skulle jag vilja säga. Dammar inte omkring i ansiktet som många andra lösa skuggor gärna gör.

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-05-24 22:41:28

Tjooho vad roligt! Längtar som attan tills mina kommer. Förhoppningsvis imorgon. Jag älskar också deras highlighters. Jag har inte provat deras nya foundations, men däremot lade jag beslag på ett prov av deras gula concealer och en pensel. :)

Postat av: Fia
Publicerad 2009-05-24 22:43:15

Självklart var det jag som snubblade på tangenterna och blev anonym. ;)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-24 23:08:46

Crazy Nails: Ja precis så tycker jag med, de känns krämigare än de flesta lösa skuggor, mycket behagliga att arbeta med.



Fia: Aha, lätt hänt... Vad kul att du med ska få paket! Du måste visa på bloggen sen, jag är alltid nyfiken på nya skuggor:) Aha, concealern... Ska bli kul att höra ett omdöme om den med. Ska nog beställa foundationen när jag har lite mer pengar. tycker att det är så himla spännande att testa nya mineralgrejer, och även att recensera dem...

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-05-25 16:48:47

Åh så fina! Rosa är så klart favorit hos mig, men dem är riktigt fina allihopa!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-25 17:26:50

Alexlyndra: de är suveränt fina, play inte minst:)

Postat av: Marie
Publicerad 2009-05-25 20:22:08

De ser jättefina ut!

Postat av: Mickan
Publicerad 2009-05-25 20:41:36

Wow, den bruna såg riktigt nice ut!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-25 22:30:36

Marie: De är kalas!



Mickan: Brown Smoke är underbar, faktsikt helt suverän, har bara bra saker att säga om den skuggan.

Postat av: Inthemake
Publicerad 2009-05-28 11:40:16

Ohh den rsa var såå galet snygg!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-05-28 12:36:27

Inthemake: Ja den rosa är helt underbar! Fast det är i ärlighetens namn de andra med...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela