Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Mer Piha Black

Publicerad 2009-03-15 12:34:41 i Emmas sminkväska,

Ni var många som tyckte det var kul att få se Piha Black på läpparna. Och då jag fick så mycket snälla kommentarer på det inlägget känner jag mig lite modig och kör ett till läppinlägg. Som rubriken antyder så blir det mer Piha Black nu, denna gång ovanpå ett rosa läppstift.


Det ni ser här är Lumene Cranberry Kiss, i färgen My Adventure, nummer 15. Färgen är fin, och blir lite skir på läpparna, perfekt för en rosa nybörjare som mig. Dessvärre så är det ett ganska jobbigt stift i övrigt. Färgen blir liksom nästan smörig på läpparna, och återfuktande egenskaper lyser verkligen med sin frånvaro här. Men i alla fall, färgen är riktigt fin, så jag använder det här stiftet ibland ändå.



Här har jag lagt på ett lager av Piha Black ovanpå läppstiftet. Som ni ser så mörknar färgen, och antar en grårosa ton, men nästan lite lila drag. Kan väl diskuteras ifall det är klädsamt, det är nog ingen kombination jag kommer att bära ute, men så ser det ut i alla fall.  Rent spontant så gissar jag att Piha Black skulle göra sig bättre på ett mer täckande rosa stift, tyvärr äger jag inga såna så ni får hålla tillgodo med Cranberry Kiss.


Och Lii, bättre sent än aldrig. Jag har jämfört de olika färgerna nu, svaret finns i recensionen.
//Emma

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-15 13:07:26

Oj! Nu spammade vi bloggen... Såg inte att du lagt ut inlägg precis. Förlåt!

Men den kombinationen var ju grym! Jag gillade det lite grårosa! Läckert!

Postat av: Karusell
Publicerad 2009-03-15 13:26:56

Jag gillar det lilagrårosa, tycker att det är en riktigt fin kombination på dina vackra läppar. :)

Postat av: Marina
Publicerad 2009-03-15 13:50:45

Det var ju jättesnyggt! Skulle absolut gå ut med det på! Måste nog skaffa ett sånt där glans känns det som!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-15 14:38:39

Sminkan: Äh, det gör väl inget, det är ju bara två inlägg... hmm, tycker du... Ja alltså nu när jag ser den på kort tycker jag att den är ganska fin, men när jag tog bilderna tyckte jag att det såg läbbigt ut. Kanske bara behöver vänja mig.



Karusell: Tycker du det. ja men vad bra, och tack.



Marina: Du tycker det alltså. ja jag vet inte, jag är lite kluven, gillar det mer nu än när jag tog bilderna tror jag...

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-03-15 14:54:12

Jag hoppar till varje gång och tänker (en halv sekund) vad har sminkan gjort med sina läppar, de ser så annorlunda ut. Men det är ju naturligtvis EMMA. Ni har jättefina läppar båda två men du förstår vad jag menar va?



Tycker det var läcker med phia black ovanpå. Lite rökigt.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-15 15:19:20

Sminkjante: Haha, ja du, tror du att det är Sminkans så förstår jag att du rycker till:)Ja du, jag förstår så väl, skulle också bli konfundersam...



Ja jag börjar vänja mig tror jag, först gillade jag det inte, men nu tycker jag att det är ganska fint...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela