Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Flair

Publicerad 2009-07-25 23:43:09 i Naglar i lila,


En notd från i februari. Det kommer en del två alldeles snart, med samma lack men i juli. Det tål dock att beskådas två gånger... Ett enastående vackert lila lack har jag hittat i Sally Hansens Lacquer&Shine Flair. Ett varmt lila lack späckat med skimmer i blått och rosa.

Visst är det vackert! Och precis som med systerlacket Glimmering som jag redan visat räcker det med ett lager, dock lite kraftigare sådant. Lacket är dock ännu mer rinnigt och det slutar med kladd på bordet... Men, man lär sig säkert hantera det. Glansen är magisk!

Dagsljusbilder ovan, men i lampljus kommer skimret fram mer!

Vackert va?

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-07-26 11:37:24

Bilderna ovanför är ju egentligen finare med tanke på att de är i din trädgård, men frågan är om inte lacket kommer fram bättre här. Så vackert lack, jag är hänförd...

Postat av: sminkan
Publicerad 2009-07-26 13:34:26

Emma! Ja, ibland är innebilder bättre än utebilder. Men lacket är fint på alla bilderna! Min lila favorit!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela