Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Misa A Sin Worth Committing

Publicerad 2008-09-07 18:22:56 i Naglar i blått,

Inte dagens naglar, jag har nämligen Kinky in Helsinki idag, men det kan ju vara roligt att se närmare på Misas Poisoned Passion-kollektion. Det var det här nagellacket jag bar under mina Konadstjänor för lite sedan. A Sin Worth Committing...

Ljuvligt blått och gnistrande! Vad för synd det skulle vara att bära det här lacket vet jag inte men kanske frosseri, för jag frossar verkligen i att titta på det  och dess skimmer!

Visst är det vackert! Precis som Toxic Seduction i samma kollektion så är det lite kladdigare att måla med än de lila. Ni ser att jag smetat lack överallt, men det fick vara. Det är två lager och inget överlack som gäller här. Observera att det är en snabbswatch som inte skulle bäras. Sen gjorde jag en riktig manikyr med det när jag skulle ha det.  Det är slarvigt påmålat, ja, men jag fixade bilderna medan jag kokade ris till middagen...

Och i skuggan ser det ut så här. Gnistret slocknar lite, men den klara färgen består!
Det är behållningen tycker jag. Att det är så rent blått. Men det är inte så himla unikt i den blå samlingen.

Kommentarer

Postat av: Myggan
Publicerad 2008-09-07 19:08:25

Härlig färg! :D En fråga bara? Hur lyckas du måla så perfekt? Alltid när jag målar mina naglar (speciellt höger hand, eftersom jag är högerhänt) så blir det klumpigt och kladdigt, och jag målar utanför... :/ Några tips?

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-07 19:15:31

Det här lacket är så vackert! Men jag tror inte att jag ens med den bästa vilja kan säga att jag behöver det... Jag har ju både blue my mind, frostbite och mitt blåa givenchy-lack. hmm, vad tycker du?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-07 19:52:18

Myggan! Det ä ju inte perfekt, det är ju kladdigt... bra guide till hur man ska måla hittar du här:

http://thenailphile.blogspot.com/2008/09/how-i-do-my-nails.html



Emma! Nix, du behöver den inte. Lovar!

Postat av: Linda
Publicerad 2008-09-07 20:00:18

åh mums va fint!

Postat av: Pixelpig
Publicerad 2008-09-07 20:15:54

Medan du kokade ris?

Tack för att du visar oss allt det här, det tar tid från ditt liv och vi sitter bara här och suger i oss. Jättesnygga lack, du får akta dig så du inte får byta namn från Sminkan till Lackan (fast då kanske du blir lack..;-)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-07 20:19:20

Nä, det var precis som jag trodde. jag hade tänkt att det skulle bli de båda lila, dying love, om det är det svart grå, och toxic seduction... Kanske att jag väljer bort ett lila till förmån för det gröna glitter vixen. Har du det? Och isf, har jag sett det här?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-07 21:40:38

Linda! Ja, det är fint!



Pixelpig! Ja, jag fixade alla Misalacken medan riset kokade. jag är snabb som sjutton nu för tiden! Lackan låter så skumt... Kan inte nagellack vara smink? ;D



Emma! Båda lila är vackra. Påminn mig så ska jag swatcha Rihanna, Mikka, Cowgirl Up och Forbidden Lust på naglarna. Då ser du om du behöver Forbidden Lust. Fatal Affair behöver du. ;D

Nej, jag har inte fått hem det gröna glitter vixen än. Men det kommer!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-09-07 21:41:10

Jag blev positivt överaskad av det här lacket på mina naglar efter att bara ha sett det i flaskan.. Vidare unikt är det förstås inte, men det är läckert!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-07 21:44:10

Chaosophia! Ja, så är det nog. Det är inget lack jag ångrar. Det gnistrar så fint i solen. Men unikt... nej.

Postat av: Myggan
Publicerad 2008-09-08 09:04:44

Tack, läste och lärde mig en del :) Keep up the great work! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela