Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI You don't know Jaques

Publicerad 2008-08-17 14:33:12 i Naglar i brunt,greige,beige,


Vilket lack! Helt enastående färg, inte grå, inte beige, inte brun, men alla de tre i ett! Helt enastående! Det är verkligen speciellt och det är faktiskt otroligt vackert!


Färgen skiftar beroende på ljuset och går från mörkgrått till en sorts gråbeige Jag, som var tveksam till China Glaze Recycle, är helt tagen av det här. Jag tycker inte att den krockar med min hudton trots att jag upplever färgen som varm. Jag tycker tvärtom, att färgen är mycket klädsam. Dessutom är den vilsam och lugn. Den får mig att associera till sälar faktiskt. Ser ni inte en våtblank säl solandes på en klippa i havet när ni tittar på lacket?
Hur som helst, det är lättlackat. Det flyter ut bra på nageln och blir extremt blankt. Ni ser det utan överlack. Det torkar snabbt. I alla fall känns det så efter mardrömslacken från Essie. Faktum är att jag inte kommer på några nackdelar. Jag har allvarliga planer på att behålla det även imorgon, och jag lackade på det redan igår, vid lunch. Det ni! Sen kanske jag ändå byter, för jag är ju sådan, men jag lovar, jag kommer ångra mig direkt. Jag kan inte få nog av Jaques!

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2008-08-17 15:03:25

Ja, men där kom det ju! Gud vad snyggt! Längtar! Ska lacka om mina klor så snart jag bakat färdigt, fuskar lite och bakar med en brödmix från Paulun...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-08-17 15:43:34

Woooaaaahh!!!!! Aaahh.. Alltså, LÄTT att det här kommer vara en av årets största hits!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-08-17 15:55:27

Gah, så snyggt!

Det är så häftigt att dessa typer av färger har blivit så stora, jag tycker också att detta klär dig bättre än recycle.

Postat av: Malin
Publicerad 2008-08-17 17:10:50

Hej! Älskar din blogg! :) Har du någon favorit bland snabbtorkande överlack?

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-08-17 17:35:52

Å vad snyggt!! om den bara hade lutat mer år rosa och mindre åt grönt, som Metro-lacket från Opi-Sephora samarbetet. Vet du förresten om Opi-Sephora finns att köpa på nätet? Jaques passar förstås ypperligt på dig!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-08-17 17:43:44

Jag får väl bli den första som inte sällar mig till hyllningarna. Jag tycker inte färgen är ful men den tilltalar inte mig. Härligt att du gillar det:)

Postat av: Angela
Publicerad 2008-08-17 17:53:14

Den här färgen är en av dem som jag gillade i opis kollektion. Älskade recycle så jag tror den här även blir en hit.



Sen måste jag tacka för tipset på IsaDoras läppstift "plum frost". Inhandlades idag och jag är helt frälst. Vilket toppen läppstift :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-17 17:54:16

Ninni! Det är imponerande att du bakar alls, tycker jag, som ätit frysbullar från Konsum...



Chaosophia! Japp! Det här är ett lack med stort L! Kärlek!!



Sanna! Visst är det kul! Till och med Viva la Diva har ju lite gråaktiga färger i den kommande höstkollektionen!



Malin! Kul att du gillar bloggen! Jag blir jätteglad att höra det!



Jag varvar mellan flera olika snabbtorkande. Jag har just nu NailTek Quicken, Revlon Top Speed, Seche Vite, Poshe och China Glaze Fast Forward. Mina favoriter av dem är China Glaze Fast Forward för den mäktiga glansen, men den torkar inte fullt så snabbt som vissa andra, så även Poshe är min favorit. Jag blandar gärna, alltså ett lager av ett tjockare, mer glossigt överlack och ett tunnare, mer snabbtorkande över det. Top Speed ä faktiskt rätt lysande för den torkar snabbt och är glossig, så den borde egentligen vara favoriten. Hm, kanske ska ändra mig. ;D

Alla fungerar bra. Har du väldigt bråttom och vill ha riktigt hård yta så välj Poshe eller Seche Vite. De är likvädiga, tycker jag, men med Poshe slipper man den krympning som Seche Vite ibland åstadkommer.



GQ! nej, har ingen aning om var de kan finnas till försäljning på nätet. Ebay? jag har inte ens kollat den kollektionen så noga, men den kankse man ska göra. Men det bli så jobbigt att få fler lack på önskelistan!



Sminkjante! Haha! Ja, skönt att någon tycker annorlunda! Verkligen! Ibland känns det som att vi alla bara applåderar allt. Färgen är väldigt specell och borde inte falla alla på läppen! :D







Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-17 17:59:37

Angela! Vad roligt att du gillade läppstiftet! Oh, vad kul!! Och visst är det här ett höjdarlack! Ett av höstens läckraste, i alla fall i krämdivisionen!

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-08-17 18:06:50

Kul att se ett så egensinnigt och udda lack! Snyggt snyggt snyggt!

Postat av: Jean
Publicerad 2008-08-17 18:12:19

JössesAmalia, Sminkan från vidderna... SHIT så enastående detta lack var.



Haha du har fått mig att älska lack, men på andra - inte på mig!

Ok, jag får hålla mig till tåls tills du producerar även sådant som jag kan apa efter - ögonmake up!

MVH

Jean

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-17 19:38:59

Åh, så läckert! jag har precis kommit hem efter min ö-vistelse och sitter nu omgiven av nya lack. Fick två stycken avier från 8ty8 i fredags, men hann inte hämta ut dem innan vi skulle åka. Men nu jäklar, har jag fler nya lack än nånsin tror jag... Sex nya CG och sex OPI. Vet inte var jag ska börja nånstans...

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2008-08-17 20:40:57

Vad kul, här kom ju Jacques! Jag kan inte riktigt bestämma mig faktiskt... På dig ser det sobert och coolt ut, men jag vete sjutton om jag skulle använda det själv om jag hade det... Tål att funderas på!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-08-17 20:47:46

Åh, du rockar dessa nyanser! Sälstiligt!

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2008-08-17 21:35:40

Det ser riktigt härligt krämigt ut på dina bilder, men jag kan fortfarande inte bestämma mig om nått av dessa grå kräm lack skulle funka på mig. Hmmm måste testa nån gång.

Förresten när dyker Viva La Divas höst kollektion upp?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-17 21:49:37

Veronica! Ja, egensinnigt och udda är det verkligen! Jag gillar!



Jean! Så är det nog, man får hoppas att eotd-lusten återkommer, och det gör den nog. ;D



Emma! Vad roligt med så mycket nya lack! Hade du det bra med farbröderna? Hoppas att du ä utilad och stark nu så du kan ta dig igenom alla lacken och lägga upp under dagens nagel på Pret-ty! ;D



Makeupoholic! Det är ju lite tråkigt att man inte kan prova lack i affären. Ofta är det svårt att veta om det blir en favorit eller inte utifrån färgen på flaskan. Men bytesplatsen fnns ju!



RQ! Vad bra! Då se du också sälen i det! :D



C-N! Jag vet inte när VlD släpper höstkollektionen i butik. Snart, hoppas jag. Och ser ni den så hojta till för jag går aldrig på stan...











Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-17 22:05:44

Ja, det är verkligen toppenkul! men som sagt, var börja? Det var trevligt, men inte särsklit utvilande... Eller ja, både och. pappsen och jag har varit ute och fiskat kräftor båda dagarna, vilket gjorde mig duktigt trött, men å andra sidan så har jag ju varit skötsam och sovit ordentligt, så det är en ganska behaglig trötthet...



Jag ska verkligen försöka att få till lite bilder till pret-ty... Ska börja med ngt av OPI-lacken ikväll.

Postat av: Therese
Publicerad 2008-08-18 09:39:48

Åh, riktigt snyggt! Ett sådant måste man (jag!) lägga vantarna på!

Postat av: Monica Hansen
Publicerad 2008-08-18 12:13:34

Nej, nej, inte flera plåtskåp.. hjälp!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-18 17:12:03

Emma! Såg din lista på Pret-ty med lacken du valt från OPI. Oj, vad nyfiken ja gär på vad du har att säga om dem! Vill du gästblogga lite? ;D

Kräftor är vansinnigt gott!!!



Therese! Gör det! Jag är kär i Jaques!



Monica! Det blir en höst i plåtskåpens tecken!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-08-18 18:56:30

Ja du, det blev en lång lista:) Det är rätt många lack jag är spänd på, så kommer nog byta ofta de närmaste veckorna... Idag har jag varit på lidl, och köpt hela två flaskor cienremover... Det du. så nu kan jag måla om ofta:) Hade tänkt börja med bastille my heart, men är du intresserad av att se ngt särskilt så säg till...



jag skulle gärna gästblogga!:) Men jag är nog inte lika bra på att ta bilder som du tyvärr:( så det är ifall du står ut med mina bilder... Hur skulle vi sköta det rent praktiskt isf?



Ja, kräftor är mums! ska äta nån dag i veckan...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-08-18 19:26:56

Emma! Jag mailar dig! ;D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela