Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Magical Amethyst

Publicerad 2012-10-03 16:59:20 i Naglar - duokromatiska,

Vi bränner vidare genom arkivet och visar en annan gammal goding man inte kan få nog av. Jag önskar jag hade en flaska till av det här men den är tillräckligt lik Sally Hansen Nail Prisms Burgundy Orchid för att jag ibland ska kunna unna mig att måla med den. Det är så klart ett av de lack jag räknar som världens vackraste, Sally Hansen MAgical Amethyst, som jag pratar om. 
I grått dagsljus ser man magiska skiftningar mellan blått, lila, magenta och rött. Är ljuset lite varmare finns guldtonerna också där, något jag visar med mina sista bilder tagna i elektriskt ljus (halogenlampor i ljuskronan). Jag använder det här för sig själv hellre en i en layering för att få det maximala färgspelet men man kan även lägga det över ett mörkare lack för att småla in lite på det. På egen hand krävs tre, ibland fyra, lager men i en layering klarar man sig med mindre, så klart. Det är så otroligt vackert att det nästan gör ont. Dessutom är det lätt att lacka med och torkar superfort. Inga fel på det över huvud taget, förutom att det inte finns att köpa längre.
Jag har alltså lampor som heter halogen i min ljuskrona. Jag vet inte exakt vad det är för typ av lampa mer än att de är lågenergi och massor med timmar i brinntid. Under de lamporna så ser man tydligt att lacket blir mer rött/lila/guld. Jag vet att bilderna är crap men det är en dimension av lacket jag ständigt misslyckas att fånga i dagsljus. Hoppas ni gillade att se även de usla bilderna och att ni också älskar lacket i alla dess skiftningar. Hittar ni det någonstans så tänk på mig. Jag är alltid ute efter en backup på den här flaskan. Jag tror det är det lack jag visat flest gånger på den här bloggen genom tiderna. Man kan ju inte tröttna på det, så det är väl okej? 

Kommentarer

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-10-03 17:22:32

Jag dör, jag dör, jag dör! Jag återupplivas lite när jag kommer på att jag faktiskt har TVÅ flaskor av det här (HEHEHEHEHE), sen dör jag lite igen för att det är så jävla vackert. Jag tog faktiskt fram min flaska igår och snurrade lite på, efter att jag diskade bort WAYW. Nu ångrar jag mig lite kan jag lova.

Så vackert lack, och så fenomenala bilder! Galet!

Svar: Det här är ett av världens absolut vackraste lack. utan tvekan.
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-10-03 17:48:22

Men så fint! Varför gör Sally Hansen såna lack och sen tar bort dem från marknaden. Det är ju frustrerande!

Svar: Ja, oerhört frustrerande...
Sminkan

Postat av: Lina
Publicerad 2012-10-03 18:32:19

Så otroligt fint! Förstår inte varför Sally Hansen inte gör såna här fina lack längre....

Svar: Nej, visst är det synd. De gjorde ju fantastiska lack under en period.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-10-03 18:46:35

(Och argh, hoppas du inte tog det som att jag ville gnugga in det faktum att jag faktiskt har två flaskor av den här skönheten? Jag är bara så glad att jag har det, och uttryckte mig säkert klumpigt.)

Svar: Nej, nej, nej! Tog det inte alls så. Jag skulle vara lika glad och jag vet ju att du älskar lacket lika mycket som jag. Det är ju en skatt och jag är glad att du har två flaskor!
Sminkan

Postat av: BrilliantNail
Publicerad 2012-10-03 19:56:25

Fantastiskt snyggt!

Svar: Visst är den magisk! Jag älskar det här lacket!
Sminkan

Postat av: Linda
Publicerad 2012-10-03 20:12:58

Jag dog snyggdöden precis... och vågar knappt leta på Ebay.

Svar: det finns inte på eBay. Jag kollar alla fall någon gång i månaden...
Sminkan

Postat av: Ninni
Publicerad 2012-10-03 20:17:55

Helt ljuvligt!

Svar: Jag tycker också det!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-10-03 20:45:01

Helt UNDERBART vackert!

Svar: Ja, visst är det!!
Sminkan

Postat av: Gelic' nail art
Publicerad 2012-10-03 20:57:01

Fantastiskt fint! :) Jag har ju ett lack som påminner en smula om det här, absolut inte dupe utan mer som en släkting, fast som har en blåare bas. Billigt som skam också. Lär ju inte vara som samma sak alls men jag tror du skulle gilla den. Jag har inte hunnit lägga upp den på bloggen men kolla efter w7 metallic venus :)

Svar: Jag har Metallic Venus. den är fin den med men inte lika fin som Magical Amethyst. :D
Sminkan

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-10-03 22:40:17

OJ. Och så lite OJ till. Ja, jag saknar ord för hur fint det var.

Som tur är köpte jag Metallic Venus omgående när du visade det tidigare i år. Det får bli någon sort plåster på såret när man inte har Magical Amethyst.

Svar: Ja, och så finns ju en del fina från Mari Moon kollektionen som Hits släppte också. Men den här är favoriten för mig.
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-10-04 06:32:48

Väldigt, väldigt vackert :)

Svar: Det är det verkligen!
Sminkan

Postat av: Helena
Publicerad 2012-10-04 10:54:19

Jösses vad fint det här var!

Svar: Ja, visst är det!
Sminkan

Postat av: Pamsan
Publicerad 2012-10-04 16:56:31

Åh, underbara skiftningar. Har ju ett Sally Hansen stående som jag köpte tack vare dig, Amber Ruby har jag för mig att det heter men jag har inte testat. Funderar på att testa massa udda lack nästa vecka. Märken som bara blir stående och stående trots att de är galet fina.

Svar: Ja, den måste du testa! Jag kan aldrig vänta, jag vill prova mina nya lack direkt! Det är bara några få som ser trista ut när jag får hem dem som blir stående. Fast nu är det ju stopp på roliga lack här hemma tills jag kan njuta av att titta på dem på mina egna naglar.
Sminkan

Postat av: Martina - Colourize Me
Publicerad 2012-10-04 20:09:56

ÅHNEJ vad vackert! Ojojoj!!!

Svar: ja! Så vackert att det gör ont!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-05 18:21:16

Det är skitsnyggt och framför allt så fångar du det så jävla bra på bild, jag kan inte fota duochromt över huvud taget tyvärr...

Svar: Det tror jag visst att du kan.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela