Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

FNUG Psychedelic

Publicerad 2012-10-05 14:39:00 i Emmas NOTD i glitter och holo,

Sminkan har ju visat alla FNUG-lacken redan, men skulle jag bry mig om sånt skulle jag aldrig få med på holofredag. här kommer alltså mina bilder på FNUG Psychedelic. Jag har köpt min flaska på Eleven. Den kostar 159 kronor och det är egentligen svindyrt för de innehåller bara 8,5 ml. Sminkan har skrivit 10 ml nån gång men det stämmer inte tyvärr, gläntar man på lappen i botten står det 8,5 ml. Således kan vi konstatera att FNUG har ett ml-pris på 18,71 kronor vilket toppar både Laylas ca 10 kronor millilitern och Make Up Stores ganska häftiga 16,25 kronor mililitern. Plus i kanten dock för att de inte kostar mer än de vanliga FNUG-lacken, då hade vi kunnat bli ruinerade. Jag tycker att FNUG är dyra men jag skulle köpa dem igen, det är jättevackra lack verkligen! Och så har ju holo en alldeles särskild plats i mitt hjärta, men det har ni nog redan förstått.
FNUG Psychedelic är silvrigt holo med massa linjärna regnbågar. Jag testade faktiskt både Futuristica och Psychedelic i helgen. Jag målar ju i regel bara om naglarna 2 gånger per vecka men jag gjorde misstaget med Futuristica att applicera den på bar nagel. Jag hade läst att Sminkan gjort så och att det blev bra. Det blev det inte på mina naglar, lacket uppträdde mycket holosjukt, ni vet det blev kala fläckar när penseln gick över samma fläck 2 gånger. Till råga på allt så chippade en nagel hysteriskt efter ca 14 timmar så då blev det ommålning med Psychedelic. Vis av mitt misstag målade jag på en bas av först ett lager Orly Bonder och sen ett lager MUS Aqua Fix. Då gick appliceringen alldeles utmärkt. Ni som inte har testat detta och har problem med att ni får kala fläckar med linjärna hololack borde verkligen testa det. Jag tror att ett lager vanligt underlack är bättre att grunda med och sen ett lager Aqua Fix på det. Första gången jag testade Aqua Fix var jag inte imponerad men då använde jag enbart den. Nu tycker jag att den är rena mirakelmedicinen för svårmålade holos men jag ska experimentera lite mer och återkomma till er i frågan. Hur som helst, det här är två lager Psychedelic, jag har toppat med Poshé och i skrivandets stund, torsdag kväll, bär jag fortfarande lacket. Jag målade dem i söndags efter lunch. Hållbarheten var alltså bra för ett så här holografiskt lack när jag grundade ordentligt´. Jag ska testa samma bas för Futuristica, är övertygad om att det kommer att bli mycket bättre då. 

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2012-10-05 18:00:13

Vilka fantastiska bilder! Det mest fantastiska är kanske ändå att det faktiskt ser ut så här på riktigt. Det är ett så holografiskt lack att jag inte kan föreställa mig något som är mer holografiskt över huvud taget.

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-10-05 18:05:35

Verkligen fantastiska bilder! Jag kan inte säga det nog ofta; Just ni två tar de absolut bästa bilderna på hololack som jag någonsin sett!

Helt galna regnbågar! Supergalet pris också dock.. Jag tyckte att MUS var i absolut värsta laget, men.. tydligen inte.

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-05 18:20:01

Sminkan: Tack! Ja det är faktiskt ett fantastiskt lack! Det är helt sjukt, vi blir liksom badade i ljuvliga holos...

Chaosophia: Tack Sophia, du är en raring du! Japp, de är galna men tyvärr också priset. Fast när ett lack är så här vackert kan jag ha överseende med det hårresande priset. jag handlar färre lack nu, men dyrare lack tror jag, så det går nog på ett ut. Hoppas jag iaf:)

Postat av: Emma
Publicerad 2012-10-05 18:37:35

Åh vilket fantastiskt lack! Men det där priset, galet!

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2012-10-05 20:51:36

Det är verkligen supertjusigt! Jag kanske ändå måste skaffa några FNUGholos...

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-10-05 22:17:06

Det ser ju helt fantastiskt ut! Men jag kan ändå inte riktigt rättfärdiga inköp av ytterligare lack i de färgerna med tanke på det priset :/

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-10-05 22:47:10

Men hurra, flytten är klar! En miljon grattis till er båda! :-D

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-10-05 22:48:21

Eller vänta, nu ser jag att det fortfarande är blogg.se. Ny design alltså? Jaja, grattis i alla fall. Haha! :-)

Svar: Jag vet att det är Emmas inlägg men jag måste bara flika in ändå och säga att nej, flytten har strandat för tillfället. Jag har mailat vår "flyttkonsult" idag faktiskt. Vi får se hur, när och om det blir. Just nu har vi tappat styrfarten och ligger i diket.
Sminkan och Emma

Postat av: Anonym
Publicerad 2012-10-05 22:54:37

Emma: Ja tyvärr så är det ett hemskt pris. Men i ärlighetens namn så gäller det ju alla FNUG-lack, inte bara de holografiska...

Nageldraken: Det är kalasfint. Men det finns ju andra lack som också är grymma och som kommer i likvärdiga färger. Layla är ju betydligt prisvärdare även om de lacken sitter lite sämre, iaf på mig. Har du MUS Greta eller Nfu Ohs tidigare silverbatcher behöver du kanske inte denna. Fast förstår dig helt och hållet om du behöver den iaf, jag har Greta men kände starkt sug efter detta:)

Cactus: Det är skitsnyggt men har man likvärdiga silverholos så behöver man självfallet inte denna. Den är supertjusig men jag tror knappast att den är unik:)

Nailtastic: Tyvärr ingen flytt utan bara lite ny design. Jag blev lite förvånad själv, Sminkan pratade om att ändra designen innan men jag fattade inte att det skulle gå så fort...

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-05 22:55:27

Och nu blev jag anonym. Jag skyller på den nya designen, jag var inte ihågkommen längre...

Postat av: Kerstin, Skimmerskuggan
Publicerad 2012-10-06 09:22:59

Det är ju helt otroligt fint! Jag har bara en av FNUG-holosarna, men vill ha fler. På Matas kostar de ca 145 kr har jag för mig (iallafall m klubbrabatt). Det är ju liiite billigare.

Jag har hittills aldrig märkt problem med kala fläckar på hololack. Det verkar himla jobbigt! Men både du och Sminkan har ju testat ganska många fler märken än jag!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-06 09:29:23

Kerstin: Ja det är det verkligen! Absolut, 145 är värsta klippet:) Nej vars men vill man ha dem så är det väl bara att slå till. OPI kostar ju 150 i Sverige och de köper ju massa människor. Sen innehåller ju FNUG mycket mindre men hur ofta gör man slut på 15 ml färgat lack liksom?

Ja en del lack är skitsvåra att applicera. Framför allt MUS och Nfu Oh men även Layla och FNUG kan vara svåra beroende på vad man väljer för bas, samt beroende av naglar och teknik. Sminkan lägger ofta holo på befintlig manikyr eller bar nagel och det funkar för henne. Jag testade FNUG på bar nagel men det var verkligen skit på mig...

Postat av: My Nail Polish Online
Publicerad 2012-10-06 10:38:18

Väldigt fint lack! Dessa regnbågar är helt fantastiska!
Vad fint det blev med den nya designen :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-06 16:28:19

MNPO: Ja visst är det! Och visst blev det:)

Postat av: Lela
Publicerad 2012-10-07 12:43:39

Har lagt dessa i kundkorgen men inte klickat hem dem ännu, efter att ha köpt hela Skyfallkollektionen känner jag att det kanske får vänta till nästa månad. Men vem kan måste dessa regnbågar på flaska?:)

Postat av: Helena
Publicerad 2012-10-07 16:27:54

Vill man vara fin får man öppna plånboken.. Det här är helt underbart! Och vad fint ni fått det på bloggen :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2012-10-08 19:09:27

Det är så snygga bilder att jag inte kan få nog.

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-10-14 14:04:23

Lela: Ja du, det gäller att prioritera när det kommer så många fina lack. Min prioritet är alltid holo av rädsla för att de ska komma i sämre batcher om jag väntar...

Helena: Haha ja så är det:) Ja det blev rent och fint. Ännu finare på vår nya blogg dock:)

Sminkan: Du är snäll du. Roligt att du gillar mina bilder:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela