Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Girly Bits Into the night

Publicerad 2012-03-21 18:31:53 i Naglar i svart, grått, silver,

Into the Night är ett lack från Pam's Girly Bits. Pam har startat sitt eget lackmärke och lanserat så det idag går att köpa från Llarowe för dem som är intresserade och även från hennes blogg. Alla fall förr. Jag har länge varit sugen på att prova märket och slog för ett tag till på ett antal lack och det här är det första jag provat. Into the Night. 
En ganska skir svart jellybas, det ni ser är tre lager, och i det multifärgat glitter. Snyggt! Påminner om Butter Londons The Black Knight men med även prismatiskt glitter. Det är inga problem med torktid och så men det är nog ännu snyggare i en layering över svart för det blir lite, lite gråblaskigt så här.
Det glittrar ordentligt om det, det är bara dåligt ljus på bilderna. Jag gillar det och tror att lacket som ingår i utlottningen, Purple Potion, är väldigt likt detta men i lila då, istället för svart. Ni missar väl inte utlottningen? Sminkan firar ju fem år och då får ju någon av mina läsare en födelsedagspresent. ;D
Mer Siri och Signe:

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-03-21 20:15:42

Vilket härligt glitter!

Postat av: Andrea
Publicerad 2012-03-21 20:47:26

Oj så jättefint!

Vill ha! Och Signe är otroligt fin som alltid!

Ja Siri också såklart, men nu var det mest fokus på Signe ;D

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-03-21 21:37:50

Väldigt fint lack! Det multifärgade glittret gör sig jättefint i den svarta basen som för mig ser ut som mörkt lila på visa bilder.Signe och Siri är söta som alltid :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-03-22 06:10:46

Kerstin! Det är fint!Andrea! Ja, hon är mest villig att sitta still när man fotar.MNPO! Ja, det drar lite mot lila ibland tycker jag med, men hon säger att den är svart. Den är snygg alla fall, så jag är glad!

Postat av: Annie
Publicerad 2012-03-22 18:20:11

Väldigt fint lack! Signe ser ut som att hon ligger och surar på första bilden, så hima söt!

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-03-22 18:46:31

Annie! Ja, hon ser lite purken ut. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela