Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Tiffany

Publicerad 2012-06-10 10:05:41 i Naglar i korall&persika,

Vill ni se en annan gammal favorit? Ja, det vill ni. Det här är så himla fint trots att det är en lite knepig färg. Jag vill kalla den kopparrosa eller persikorosa och det är en finish som är på gränsen mellan skimmer och foil, om ni förstår vad jag menar. Samma slags finish som Ivanka och Charla. Oerhört gnistrande!
Tiffany kom med den vinterkollektion som bytte namn från Fire&Ice till Flames. Tror den kom 2010. Det är en av Zoyas bästa kollektioner någonsin med skönheter som röda Sara, blå Crystal, rosa Gloria och lila Valerie. Alla sex lack i den kollektionen var andlöst vackra, eller är, de finns ju fortfarande att köpa. Jag tycker absolut man ska ha alla av dem i sin lacksamling för det är perfekta lack både till färg, finish och formula.
Två lättmålade och snabbtorkande lager av Tiffany på mina bilder. Ett lager Seche Vite som topplack. Inte alls dumt. Det är en färg som normalt sett inte passa mina händer men jag trivs bra i Tiffany. Den känns feminin och mjuk och lyckas balansera väl mot min hudton trots allt. Man kan inte önska mer av ett lack.

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela