Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Up Colors Azul Arco-Iris

Publicerad 2012-06-01 06:16:00 i Naglar - holografiska lack,

De Up Colors lack jag har gjorde inte någon jättesuccé här hos mig men de båda blå gillar jag faktiskt. De är mer holografiska och mer intensiva i färgerna än de andra lacken. Den här holofredagen blir det alltså Up Colors Azul Arco-Iris ni får se.
Det är tre lager av lacket och det var förhållandevis enkelt, alla fall jämfört med de andra från samma märke, att måla med. Formulan var inte riktigt lika tjock. Penseln är samma sladdriga elände och jag, som har svårt för alltför mjuka och långa penslar, har svårt att komma på någon värre modell. Eller vänta, det finns ju en ändå värre kategori, de breda penslarna... Hur som helst, det gick att måla med. Det är ganska fint. En måttlig scattered holo. Det är inte jätteupphetsande men det är absolut inget fel på det. Det finns alternativ som har samma blå nyans men har mer holografisk effekt, t.ex Hits Poseidon, MUS Siw, Nfu Oh 65, ChG Kaleidoscope Him Out eller Layla Mermaid Spell. Alla de lacken är rätt nära i nyans om man inte är en verklig konnässör. Holografiskheten skiljer sig dock så de är inte dupes.

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-06-01 06:29:39

Oh, så fint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-06-01 09:53:01

Jättefint, men onödigt likt det Dependlacket som jag valde och hade tänkt visa idag. Nåja, så kan det bli:)

Postat av: Annie
Publicerad 2012-06-02 11:03:14

Underbar färg!!

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-06-02 11:23:37

Finfint :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2012-06-02 14:12:30

MNPO! Ja, den är fin.Emma! äsch... vi måste kommunicera bättre.Annie! Ja, den är trevlig.Kerstin! Den är helt okej.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela