Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Depend 2025 Silver

Publicerad 2012-06-11 05:56:55 i Naglar - holografiska lack,

Efter en misslyckad manikyr med OPI My Pointe Exactly som verkligen inte klädde mig beslöt jag täcka den ljusgrå jellyn med något annat skirt och grått. Valet föll på Depend 2025 Silver, ett silvergrått hololack från Depends holografiska sommarkollektion. Det här är bara ett lager över den ljusgrå befintliga manikyren. Perfekt när man inte vill slösa på de små flaskorna. :D
Silver är skirt, ljust silvergrått och bjuder på en fin scattered holoeffekt som just klarar att skapa regnbågar. Ni ser att det blir löst sammanhållna sådana. Det är en väldigt lättaplicerad formula, som de flesta scattered holos, och med bara ett lager som här är torktiden snabb. Hur den blir på egen hand vet jag dock inte.
Jag tycker det är trevligt och fint men det finns så många silverholos därute så har du redan ett kanske du ska fundera två gånger på om du bhöver just det här också. Jag, som är mer eller mindre manisk holosamlare och har säkert tjugo olika silverholos behövde det så klart, men det är inte helt unikt. Å andra sidan är inte mina tidigare silverholos heller det. Det här hör absolut till de finare i scatteredskaran om man inte räknar Sexagon från China Glaze som är bland det bästa man kan hitta i den genren. Den är också betydligt grövre i partikelstorlek än Depends så de är inte speciellt lika egentligen. Depends 2025 påminner en hel del om Ludurana Esplendido och även Catherine Arley 667 även om den är mer täckande och något mer grå i färgen. Hits Hefesto påminner också en del om det här, mer linjär dock, och Glitter Gals silverholo är ganska likt men också mer åt det linjära hållet och med högre täckningsgrad.
Här kommer, som vanligt, en liten filmsnutt som förhoppningsvis ger en rättvisande bild av lacket:

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela