Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

American Apparel Manila - igen

Publicerad 2012-07-02 07:55:13 i Allmänt,

Två lager, utmärkt att måla med och jäkligt snygg! Ja, så kan man sammanfatta det här inlägget om AA Manila. Det är verkligen ett härligt lack!
Jag har visat det förr här på bloggen men det här är ett lack som växt i min uppfattning och som jag gillar mer och mer. Kanske för jag vant mig mer och mer vid gult? Sen har ju AA en fantastisk formula på sina krämlack. Alla fall de fyra jag äger. Jag har ingen enorm samling av det här märket. 
Har ni några lack från American Apparel? Gillar ni dem? Jag funderar ibland på att alla fall skaffa det svarta Hasid också, kanske några till, men priset avskräcker lite grand. 
 

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2012-07-02 09:23:50

Jäkligt snygg gul nyans!

Svar: Visst är det!
Sminkan

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-02 09:36:32

Jag är hemskt förtjust i AA:s lack. Visst är de lite halvdyra, men jag har nog alltid varit nöjd med dem. Är sugen på fler av deras neoner i första hand.

Svar: Ja, neonerna lockar mig med. Det blir nog till att utöka min AA samling i höst. Just nu ska jag i första hand sikta på ChG bohemian-kollektionen och så beställde jag precis 9 lack från TD, bland annat Essie Action (ditt fel) och några av ChG neonerna (också ditt fel) och OPI My Boyfriend Scales Walls (ja, ditt fel, det med).
Sminkan

Postat av: Aila
Publicerad 2012-07-02 11:59:43

Jag har också fyra av deras krämisar och är supernöjd med formulan. Såg Nailtastics AA neoner, måste kollas in ;)!

Svar: Ja, Anne frestar oss alla...
Sminkan

Postat av: Marie-Louise Winrot
Publicerad 2012-07-02 14:54:44

Ja detta var en snygg varm gul färg.

Svar: Jag gillar den verkligen. Den tillhör mina favoritlack i gult.
Sminkan

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-07-02 17:09:55

När jag tittade på bilderna på jobbet var lacket gräsligt televerks-orange, och nu när jag ser bilderna hemma är det ju jättetrevligt gult! Min skärm på jobbet är uppenbarligen helt åt skogen ^^

Svar: Det har samma färg som manila kuvert, enligt AA, men jag tycker det är mildare och gulare. :D
Sminkan

Postat av: Rouaa
Publicerad 2012-07-03 23:51:26

skitfin fär på dig! jag saknar dig förresten. hoppas att allt är bra :)

Svar: Ja, färgen är toppen! Allt är bra med mig. Skönt med semester!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela