Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Revlon Top Speed Royal

Publicerad 2012-08-09 19:08:43 i Naglar i blått,

Jag har ju visat den jelly sandwich jag gjorde med Revlon Royal men jag visade inte grundmanikyren för er. Jag hade det här dagen innan jag lade till glitter och fixade mackan. Revlon Royal är ett av mina blå favoritlack och jag tycker förtjänar lite egen uppmärksamhet. Visst är det härligt!
Två lager. Magiskt vackert! En perfekt blå jelly. Lacket har så härligt djup och så fin glossighet som man bara kan önska. Den VNL som är stör mig inte alls i verkligheten utan gör bara att lacket känns än mer levande och djupt. Mina bilder kan verkligen inte göra det här rättvisa.
Jag fick den för något år sedan i en swap och jag var inte alls så säker på att den skulle bli någon succé för mig. Jag är ingen jelly-älskare om det inte är jelly med glitter eller glassflecks i. VNL brukar göra mig nervös och jag tycker naglarna lätt ser skitiga ut. Revlon Royal överraskade dock och nu är den absolut ett av de lack jag uppskattar mest att bära. Jag kunde inte sluta titta på naglarna.
Min mamma och jag har ju ganska lika smak men hon brukar inte falla för blå lack. Den här älskar hon dock. Det är den här och Deborah Lippmanns Across the Universe som har fångat hennes hjärta när det gäller blå lack. Båda är ju dessutom klassiker så hon har ju bra smak. ;D
Vad tycker ni om Revlon Royal? Är det ett lack ni äger? Tyckte ni i så fall det levde upp till hypen? För mig gjorde den det, utan tvekan!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-08-09 19:52:06

Det ser verkligen magiskt ut! Jag har cirklat runt det på eBay, men inte slagit till. Måste göra det snart.

Svar: Ja, slå till!!
Sminkan

Postat av: Mrs Data
Publicerad 2012-08-09 20:04:37

*Börjar låta som en Tardis*

Svar: Hm... Kanske. Men nej, jag tror den här är mörkare. Fast jag trodde ju jag hade gjort en Tardisblå när jag gjorde Tardis till dig...
Sminkan

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-08-09 20:14:56

Vilken Ultramarin! Läcker

Svar: Ja, den är helt underbar!
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-08-09 20:33:41

Wow, de här naglarna poppar verkligen upp! Vilken elektrisk färg!! Underbart!

Svar: Ja, det här är ett fantastiskt lack!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-08-09 20:51:08

Åh wow, verkligen fantastiskt vackert!!! Har inte så bra koll på hypen men jag skulle inte ha nåt emot att ha det i min samling. Tycker iofs att jag har många lack och försöker att undvika att jaga sånt som inte är holo men det ser verkligen tjusigt ut och snubblade jag över det skulle jag nog köpa mig en flaska...

Svar: Nej, nu är det nog bortglömt men det var en hype när det kom. Och det är så snyggt att man inte får glömma det! Jag älskar det!
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-08-09 21:37:08

Oj så fint! Är det likt det blåa jelly lacket från Orly? Det ser otroligt vackert ut. Måste nog scanna igenom ebay nu :-)

Svar: Blått jelly från Orly? Minns inget sådant... Namn?
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-08-09 22:06:44

Namnet hade flugit ur huvudet så jag fick googla lite. Det är Orly Royal Navy

Svar: Den har jag! Jag tänkte inte på den eftersom den har glitter i sig. Den är också jättefin!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-08-09 22:13:18

Det är verkligen, verkligen snyggt! Jag har det tyvärr inte i min samling.

Svar: Nej, Revlon är så knepiga eftersom de inte säljs i Sverige längre. Irriterande....
Sminkan

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-08-09 22:19:57

Jag skaffade det för inte så länge sen i ett försök att hitta det perfekta kornblå cremelacket, och det kom snubblande nära. Hade velat att det var en halv nyans ljusare och creme istället för jelly. Men det duger tills vidare :)
Däremot luktar min flaska ve och fasa! Jag har aldrig stött på ett lack som luktar så illa, som avslagen öl! Funderar på om det är nått riktigt hemskt som har hänt med just den flaskan :s

Svar: Vad konstigt. Mitt luktar inget speciellt vad jag kan minnas.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-08-09 23:08:19

Skrev inte du att du inte kunde fota det här, bara här om dagen? Du ljög, för det ser lika fantastiskt ut på dina bilder som det gör i verkligheten! Alla bilder jag tagit på detta lack har hamnat direkt i papperskorgen. Grymt lack på alla sätt och vis det där! Precis som dina bilder!

Svar: Men jag kan ju inte fota det. Det här visar inte hur fantastiskt lacket är på riktigt. Jag är inte ens i närheten. Det är så otroligt fint och jag kan inte förmedla det. Tyvärr. Men det är bättre bilder än jag hade förra gången jag försökte. :D
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-08-10 08:33:20

Isåfall måste du ha ett Royal som ser mycket bättre ut i verkligheten än vad mitt gör, för jag tycker det ser ut precis som det gjorde i verklighetenf ör mig!

Svar: Tack! Det är ju bra om jag lyckats fånga det så pass. Jag tror inte mitt Royal är snyggare än ditt, jag tror bara att du glömt hur underbart det är eftersom du inte burit det i det senaste. ;D
Sminkan

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2012-08-10 10:42:56

Vilken härlig blå färg, det där skulle jag vilja lägga vantarna på!

Svar: Ja, den är väldigt fin!
Sminkan

Postat av: Lina
Publicerad 2012-08-10 12:03:01

Den här jag funderat på ett tag om jag inte borde köpa men det har inte bilvit av. Gudars så fint det var, ska klicka hem den vid nästa löning!

Svar: Den är nästan ett måste! Köp! Köp! :D
Sminkan

Postat av: Aila
Publicerad 2012-08-10 16:45:48

Love it, köpte Royal första gången di visade den!!

Svar: Det gjorde du helt rätt i!
Sminkan

Postat av: Andrea
Publicerad 2012-08-10 17:17:39

Vackert vackert vackert! Äger det, men inte testat det ännu! Skäms på mig!

Svar: Ja, prova genast! Det är fantastiskt!
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-08-10 19:01:13

Ojojoj vad vackert!

Svar: Visst är det! Jag älskar det!
Sminkan

Postat av: Miss Pussy
Publicerad 2012-08-11 22:53:16

Jag brukar ju inte avvika särskilt mycket från de "klassiska" lackfärgerna (inte grönt, blått, gult, neongrönt osv), men detta lack är underbart! Jag sparade det i min mapp "Lack att köpa" sisådär 2008 eller något. Tror t.o.m. att det var hos dig jag såg det ;D

Svar: Det är på något vis klassiskt trots att det är blått. Det är den perfekta nyansen!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela