Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI What's With The Cattitude?

Publicerad 2012-07-02 21:06:18 i Naglar i blått,

Jag tänkte göra bot och bättring efter mitt långa och pladdriga inlägg som inte berörde vare sig smink eller naglar med ett inlägg med ett helt ljuvligt nagellack, OPI What's with the Cattitude. Det kom med den enastående Shrek-kollektionen 2010 och jag måste säga att det är den enda kollektion OPI gjort där varje lack är fantastiskt och ett måste i min samling. Det tog ett tag för mig att fatta storheten med den kollektionen men jag knep sent om sider ett miniset med fyra av färgerna och trodde det skulle vara bra med det. Jag var mest sugen på Fiercely Fiona och Who the Shrek are You? och trodde att bara jag fick testa dem så skulle jag liksom vara nöjd. Nope. Nej. Det slutade med att jag köpte fullstora flaskor av samtliga sex lack och att de faktiskt är bland mina mest använda lack dessutom. 
Tre lager av detta ljuvliga blekblå lack. Samma färg som Signes ögon. Perfekt matchat, eller hur! Men jag spräckte mitt uttänkta färgschema i blekblått och ljusgrönt... 
Ja, så här såg alltså mina naglar ut idag. Jag målade dem medan jag pratade med Emma på MSN och jag lyckades få alla mina tangenter på nya laptopen kladdiga av Depends gröna remover. Den är oerhört oljig... Det har dock inget med lacket att göra så jag lämnar er med en sista bild av det.
Eller vänta, den sista bilden måste ju vara på någon med kattityd!

Kommentarer

Postat av: Helena
Publicerad 2012-07-02 21:19:33

Det där måste väl vara det perfekta lacket för dig. Med tanke på namnet :)

Ljuvligt lack som matchar Signes ögon så fint.

Svar: Ja, det är perfekt, både namn och färg!
Sminkan

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-02 21:55:10

Underbart inlägg på alla sätt! Ett underbart lack (förmodligen favoriten bland mina ljusblåa), underbara kattbilder och underbar text! Kattityd - underbart!

Svar: Tack! Det är min favoritblå också! Det kan vara namnet som gör mig lite extra förtjust, men färgen är ju ljuvlig också!
Sminkan

Postat av: Aila
Publicerad 2012-07-02 22:14:57

Skaffa eller icke skaffa lacket det är frågan nu ;) !! Och katterna är så ljuvliga!

Svar: Jag tycker det är min finaste ljusblå även om den kräver tre lager. Men, det kan vara namnet som spelar in...
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-07-02 22:46:18

Så fin blå. Hmm, jag börjar gilla Shrek-kollektionen mer och mer. måste nog snart köpa på mig en minikollektion eller något för jag har inte ett enda lack från denna.

Svar: Ja, det här är lack du måste prova! De är riktigt, riktigt fina!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-03 06:26:18

Vilken perfekt matchning!

Svar: Visst! Klockren!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-03 07:06:07

Mkt kattityd i detta inlägget helt klart:) de är så fina dina flickor och matchningen var verkligen suverän!

Svar: Visst är det en av de snyggaste matchningarna! Funderar på att matcha Siris päls snart också!
Sminkan

Postat av: Jessica
Publicerad 2012-07-03 10:47:31

Siv är ju bara för söt! Ja, de andra katterna också... Och lacken var också fint, kanske inte helt min stil, men något jag kan tänka mig att bära :)

Svar: Jag trodde nog inte att pastellblå skulle kunna bli en favorit jag heller men jag måste säga att det är en färg jag faktiskt trivs i och har flera favoritlack av. Ibland överraskar man sig själv.
Sminkan

Postat av: Polityr
Publicerad 2012-07-03 13:57:31

Väldigt fin färg på både lack och ögon.

Svar: Ja, det håller jag med om!
Sminkan

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2012-07-03 15:44:05

Oh, snyggt lack och fina katter! Särskilt kaxiga lilla Siv! Undrar om jag gjorde ett misstag när jag inte köpte det här lacket...

Svar: Kanske du gjorde det. Men det finns väl att skaffa rätt lätt fortfarande?
Sminkan

Postat av: Vikab
Publicerad 2012-07-03 17:45:08

Haha, jag köpte den också mycket för namnet, hur kan man motstå? Men det är en fin färg också, lyckligtvis ;) Jag kanske också borde leta efter lack som motsvarar "mina" små divors ögon, har ett bara (a englands Princess Sabra)...

Svar: China Glaze Cat's Eye kankse vore något? Mina katter har haft gulgröna ögon ända fram till nu så Princess Sabra är för brun i tonen. Siv verkar ju få mer brungul blick så det blir spännande att se om hon kommer matcha den. :D
Sminkan

Postat av: Sanna
Publicerad 2012-07-04 11:21:14

Perfekt ljusblå!

Svar: Visst är den!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-06 01:14:05

Perfekt lack på alla jävla sätt möjliga. ÄLSKAR det, och det var värt varenda krona trots att jag betalade ett löjligt överpris.

Svar: Ja, det är så himla vackert och blir så jämnt på naglarna. Naglarna känns välformade i det också, vilket är ett ytterligare plus.
Sminkan

Postat av: Honi
Publicerad 2012-07-13 09:22:14

Vad fin och sval tonen var, vill också ha ett miniset men kan inte hitta till ett bra pris någonstans. Kanske borde leta lite mer dock!

Svar: Ja, det är underbart! Hela kollektionen är fantastisk och jag älskar alla lacken (utom det mörklila) hysteriskt mycket!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela