Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Sand-erella

Publicerad 2012-07-15 10:46:19 i Naglar - holografiska lack,

Jag ljög alldeles nyss när jag sa att jag skulle återkomma senare med ett nagellacksinlägg. Jag har ju sparat det här lite just för en dag som denna, då jag inte hinner redigera och publicera något nytt. Det här är från för några veckor sedan. Så, holohelgen kan alltså fortsätta och har ni tur kommer min födelsedagsmanikyr också senare idag när jag kommit hem igen. ;)
 
OPI Sand-erella är ett lack från en gammal sommarkollektion med holografiska lack som OPI släppte 2003. Det är en trevlig kollektion dessutom, även om den idag kanske kan ses som ganska svagt holografisk om man jämför med t.ex Laylas lack. Självklart är lacken sedan länge ur produktion och vissa av dem kostar idag massor av pengar på eBay. Jag köpte mina första två lite av en slump för under 10 dollar i början av min samlingsmani men den sista jag skaffade för att få ihop samlingen, What's Dune tror jag det var, men jag minns faktiskt inte längre, den kostade 19 dollar tror jag. Jag letade inte efter lägsta pris eller så, jag bara högg den, så den kanske fanns billigare om man orkat vänta och leta. Jag har kikat lite på vad lacken kostar nu, de kan ju ha ökat ytterligare och mycket riktigt, idag ligger även Blue Moon Lagoon som var den billigaste av dem för inte så länge sedan, på 25-30 dollar. Blue Moon Lagoon och Sand-erella var alla fall mina två första lack ur kollektionen och här ser ni Sand-erella.
Alla lacken från Summer for Shore är alltså holografiska men de har även en slags frostighet som ger dem silverlyster och trollar bort lite av holo-heten. Det är ofta så med metalliska eller frostiga lack, prova själva att franka ett holo med t.ex ett metalliskt lack som bas, då blir holoeffekten mycket mindre tydlig. Den finns dock där och ger en vacker och mjuk regnbåge.
Sand-erella är skir och jag vill inte slösa på dropparna så jag lägger den över någon nudenyans när jag använder den. Jag har decantat min flaska så det är inte så mycket kvar i den och den här har blivit för dyr för att köpa igen på eBay. Den är helt enkelt inte tillräckligt rafflande för att jag skulle ge runt 30 dollar för den. Fin och rolig att ha dock. Här ser ni tre lager över Care to Danse. 
Och den obligatoriska lilla filmen.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-15 10:52:50

Väldigt vacker! Det är så roligt att se äldre lack!

Svar: Ja, jag gillar det också!
Sminkan

Postat av: My Nail Polish Online
Publicerad 2012-07-15 14:51:06

Verkligen vackert!

Svar: Ja, men det finns finare lack idag. Tack och lov!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-15 15:23:17

Superfint! Spännande att se!

Svar: Ja, den är ju kuriosa i princip idag.
Sminkan

Postat av: Andrea
Publicerad 2012-07-15 19:57:51

Den är jättefin, men alldeles för dyr som sagt...
Jag har Blue Moon Lagoon, och den hittade jag för 50 spänn på Tradera :D

Svar: Vi har haft tur! Jag har två flaskor av den, det fanns ju inte så många holos då på den tiden så jag högg tag i en backup. Betalade under tio dollar men det blev nog ändå ca 80 kronor flaskan. Ändå okej pris.
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-15 22:49:46

Jag känner att jag verkligen borde gilla detta, lila och holo liksom. Dock tycker jag att det frostiga förtar lite av skönheten, är inte så förtjust i allt för frostiga lack om de inte är metalliska på riktigt.

Svar: Jag håller med. den var så himla vacker i mina ögon en gång i tiden men konkurrensen är så oerhört hård nu för tiden att den inte alls känns som den gjorde då, 2008...
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela