Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Rumple's Wiggin'

Publicerad 2012-07-10 07:53:35 i Naglar i lila,

Jag hade tänkt använda det här lacket som underkläder till ett Dependholo för en vecka sedan, men det är så fint att jag tog ett par bilder av det, och bar det ett par timmar, för sig själv. Det är min favorit i bleklila. Väldigt ljust och med en känsla av lätthet. Kalt nog i tonen att fungera mot min hudton, till skillnad från t.ex Light as Air från China Glaze. Jag ska inte säga så mycket mera. Ville mest påminna om att det här lacket finns och att det är så otroligt vackert. Vill ni ha mer av mina tankar kring det finns det gamla inlägget att läsa. 
 

Kommentarer

Postat av: Helena
Publicerad 2012-07-10 09:57:34

Mycket fint! Det där kanske skulle funka på mig också. Bleklila får mig att se ut som en liten gris annars. Speciellt om dom drar lite mot rosa som Sweet Hook.

Svar: Det här är min absoluta favorit av ljuslila krämlack. Den passar mig perfekt men jag är kall i mina egna färger så varma pasteller kan bli väldigt fel.
Sminkan

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-10 10:35:23

Jättefint! Älskar ljuslila krämlack, de känns så rena och fräscha ut på nageln.

Svar: Om det är rätt ljuslila är det superfint. Fel nyans blir så trist...
Sminkan

Postat av: Rebecka
Publicerad 2012-07-10 11:08:54

Ser jättefint ut! :)

Svar: Ja, det är fint!
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-07-10 20:18:38

Riktigt fin färg det där :)

Svar: Ja, jag gillar det!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela