Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Layla Purple Illusion

Publicerad 2012-07-10 10:58:00 i Naglar - holografiska lack,

Layla Purple Illusion skulle kunna ha favoritpotential. Det är en rödbaserad lila, ni vet att jag älskar det, och den är superholografisk, som jag också älskar. Den jäklades dock med mig och resultatet blev dåliga bilder och en Sminka på dåligt humör. Den kommer så klart få fler chanser men jag var lite besviken när jag bar det. 
Så, vad hade hänt som gjorde mig så arg på lacket? Jag målade på det ganska sent på kvällen, beslöt att jag skulle gå och lägga mig direkt efter och lät därför inte mitt Seche Vite genomhärda under lacket. Skitdumt för med SV både under och över ett lack så kan man få... shrinkage. Ni ser det, eller hur. Lacket har när det torkat dragit upp från nagelns yttersta kant och orsakat en vit strimma av naken (flämt!) nagel. Det här är irriterande, inte bara estetiskt utan även för känseln när man rör naglarna. Jag målade på en liten gnutta lack ytterst, tog mina katter med och hälsade på en bekant till familjen som är på ålderdomshem och när jag kom hem igen hade förbättringen nötts av och jag bestämde att jag skiter i det och fotar eländet och är klar med det. Sen bytte jag lack och blev glad igen.
Egentligen är det ju inte lackets fel att det blev så här och möjligen kommer den här och Red Taboo, som jag också sabbade för mig själv, testas igen inom kort. Vi får se. Det är alla fall två lager av Purple Illusion som verkar ha samma formula och egenskaper som de övriga lacken i kollektionen. Den ligger, som sagt, över ett lager av Seche Vite och har även, som vanligt, ett lager Seche Vite som top coat.
Film på eländet:
 

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-10 18:53:43

Åh wow, pretty pretty!! Jag gillar färgen och jag gillar regnbågarna, du var bara på dåligt humör;) Så markant shrinkage var det inte...

Svar: Okej, jag får lita på dig. Jag tycker det ser för bedrövligt ut på bilderna...
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-07-10 20:16:36

Åååh snyggt!!!

Svar: Ja, synd att det ser så slitet ut bara...
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela