Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

LA Splash Golden Seahorse

Publicerad 2012-07-07 12:32:57 i Naglar - glitter för layering,

Vissa lackkombinationer blir närmast självklarheter för en, som den här för mig. Jag tror tillfällena jag använt Turquoise&Caicos från Essie utan att efter ett tag ge den ett lager av det här lacket är lätt räknade. Det är Golden Seahorse från LA Splash som ofta får agera överrock åt T&C. Det beror mest på att jag inte orkar bygga den här skönheten till opacitet och de båda lacken passar varandra som hand i handske. När jag bär T&C känns det liksom som att jag borde passa på och bära den här med.
Det är ett lager av Golden Seahorse över den befintliga manikyren och så ett lager Seche Vite för att ge en slät yta. Man kan behöva två lager överlack om man är känslig, som jag, men det blir en hyfsat slät känsla redan efter ett. Basfärgen på Golden Seahorse är samma som på T&C, kanske något mer blå, och så är lacket späckat med guldglitter. 
Eftersom regnet upphört så tänkte jag bjuda på lite trädgårdsbilder. Så här ser det ut just nu hemma hos mig.
Övre raden från vänster: Kameliaschersminen blommar, Gallicarosen Prince Frédèric och damascenerrosen Mme Hardy tillsammans, bourbonrosen Coupe d'Hébè håller på att slå ut och min altan och utsikten över vallen.
Nedre raden från vänster: Austinrosen Heritage, kameliaschersmin och bourbonros, Austinrosen Constance Spry och myskrosen Ghislaine de Feligonde.
Honungsrosor blommar på min gavel.
Siri vaktar huset. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-07 17:51:00

Det här är ju bara såå vackert! Sagolikt! Måste komma ihåg det när jag gör min nästa Cherryculture-beställning!

Svar: Det gör sig väldigt fint över just T&C.
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-07-07 18:13:55

Jag gillade detta lacket men jag har för mig att ytan såg lite skrovlig ut, överlack till trots.

Svar: Jag tycker det har funkat bra med två lager Seche Vite. Det kan nog bero lite på vad man har för lack i botten tror jag.
Sminkan

Postat av: Linda
Publicerad 2012-07-07 19:04:01

Åh detta var super fint :) vilka vackra blommor du har :)

Svar: Ja, jag gillar lacket. Det finns många fina LA Splash.
Sminkan

Postat av: Sarah
Publicerad 2012-07-07 20:15:03

Sååå snyggt. Oh...

Svar: Visst är det ett trevligt lack!
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-07-08 00:11:43

Älskar verkligen dina rosbilder. Jag saknar rosen jag hade på balkongen, en Eden Rose 88 (tror jag numret var) som var så vacker: stora bulliga ljusrosa rosor. Lacket är mycket fint också- gillar den kombinationen.

Svar: Jag gillar också Eden Rose 88 men jag har ingen själv. Min plan är att, när jag inte kan ha sommarstuga längre, ha rosor på balkongen.
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-08 07:52:03

Så vackra rosor!

Lackkombom är också fin! Och vist är det så att vissa kombos är så bra att man kör dem igen och igen. Så är det ofta för mig med ögonskuggor, hjärnan associerar likadant varje gång :)

Svar: Ja, och tyvärr är LA Splashlacket oanvändbart annars...
Sminkan

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-07-08 08:31:47

Aww.. fina Siri vaktar din stuga likt en Sfinx!

Jag äger inga LA splash (än sålänge) men det här gillade jag. Kallt blågrönt och varmt guld tillsammans verkade som en fin kombo.

Svar: Det är en fin kombo! Jag gillar det faktiskt.
Siri är lite av en sfinx.
Sminkan

Postat av: Sanna
Publicerad 2012-07-08 13:16:12

Vackert!
Och rosorna<3 och Siri<3

Svar: Ja, jag håller med om allt! :D
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela