Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Roiben

Publicerad 2012-01-27 16:30:00 i Emmas NOTD i glitter och holo,


Den här veckan är jag också med på holofredag med ett av mina egenfrankade lack ur min lilla kollektion. Här ser ni Roiben, upkallat efter min absoluta favoritkaraktär i Tithe-serien, alltså Rath Roiben Rye, oftast kallad Roiben. Roiben är en alv, tror jag i alla fall, det framgår väl aldrig helt vad han har för rastillhörighet. Kaye möter honom i alla fall i första boken då han har blivit skjuten av illsinnade oknytt. Kaye räddar honom, får tre önskningar, ber om hans sanna namn, blir kär och på den vägen är det. Jag är också kär i Roiben, mer än vad Kaye är, det är min fasta övertygelse.
Roiben beskivs i böckerna som lång med hår som salt och ögon som silverskedar. I min fantasi är hans ögon dock lite mörkare än silver och det var det jag försökte fånga i mitt lack. Roiben består av en mix av Nubar Silver Sword, China Glaze Recycle och Make Up Store Siw tillsammans med en stor del klarlack. Troligtvis är det Silver Sword som gör att det inte är så holografiskt, det tror i alla fall Sminkan och hon är mer erfaren än jag när det gäller att franka lack. Jag tycker att Roiben är ett ganska fint lack, men jag önskar att det var mer holo såklart. Eftersom Roiben är så underbar så önskar jag att det var det vackraste lacket i hela världen, det är det tyvärr inte men jag visar det ändå. Bilderna ovan denna text är tagna med blixt i mitt ljustält. De två bilderna här under är tagna utan blixt i direkt belysning av halogenlampa.

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-01-27 16:47:36

Jättetjusigt!

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-01-27 17:02:42

Jag tycker Roiben är väldigt snygg! Den lite mörkare grå är fin och holoeffekten gör honom spännande.

Postat av: roxcat
Publicerad 2012-01-27 18:47:51

Det ser jättevackert ut, även om det inte blev så stark holoeffekt.

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-01-27 22:48:02

MPO: Tack:)sminkan: Jag älskar Roiben, både denna och originalet:) Det har vuxit i mina ögon, stiligt och lite kul med holoeffekten...roxcat: Tack:) Ja jag tycker också att det är fint, men lite mer holoeffekt skulle inte skada...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-01-28 01:40:04

Jag tycker det ser ut som ett toppenlack! Skulle lätt bära det här om jag kunde, och är dessutom övertygad om att jag hade trivs ypperligt i det!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-01-28 09:32:00

Chaosophia: Tack:) Det är fint, jag trivdes också i det. Men du vet hur vi är, ju mer holografiskt desto bättre:)

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-01-28 11:19:45

Vilken fin och ovanlig färg!

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-01-28 14:48:46

kerstin: Tack:) Ja den är ju lite rolig så...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela