Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Layla Jade Groove

Publicerad 2012-01-20 18:55:00 i Naglar - holografiska lack,

Vi petar ut ett till Laylalack denna fredag så vi snart kan vara klara med kollektionen. Återigen ett inlägg fotat för någon vecka sedan, i sol. Jade Groove är det sjöskumsgröna lacket i kollektionen. Väldigt mycket blått i det, mer än t.ex i Nfu Oh 66 eller Koh Metallic Green. Aquagrön kanske? Eller nej, sjöskum är en bra beskrivning som faktiskt täcker in formulan också.
Lacket är svårapplicerat. Det ni ser är tre lager som jag låtit torka helt mellan lagren. Om lacket inte är torrt så river penseln med sig den tidigare färgen. Den vill gärna lägga sig i vallar men brukar sprida ut sig över nageln sakta men säkert medan den torkar. Det är knepigt, utan tvekan, men det är vackert! Jag var tvungen att tunna mina Layla-lack kraftigt och skaka ihop dem för annars ligger pigmenten i olösta klimpar i lackvätskan så det kan finnas små egenheter man får ta tag i som nybliven lackägare till de här skönheterna. Väl värt det! De är jätteholografiska!

Kommentarer

Postat av: Annie
Publicerad 2012-01-20 22:19:47

Himla snygg, såklart :)

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-01-20 22:38:27

Superfint!

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-01-21 10:06:57

Annie! Ja, såklart!MNPO! Ja, den är vacker!

Postat av: Tyrannika
Publicerad 2012-01-22 22:40:54

gud vilket snyggt lack och vilka vackra naglar! awesome :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela