Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jämförelse mellan två gråsvarta holon...

Publicerad 2012-01-09 22:13:00 i Nagellack - jämförelser,

Snabb jämörelse mellan Glitter Gal 10 to Midnight och Laylas Flash Black. Det är 10 to Midnight på alla naglar utom ringfingret som istället visar upp Laylas Flash Black. 10 to Midnight är täckande på två tunna eller ett flödigt lager. Det är inte komplicerat att applicera och den torkar utan problem. Den är bra, helt enkelt. Den är också något mer svartgrå än Laylas Flash Black som är lite ljusare i tonen. Flash Black är mer holografisk men om ni ser är det bra fart på 10 to Midnight också. Laylas lack är svårapplicerat, det river lätt med sig av färgen om man drar penseln över samma ställe, det kan bli kala fläckar och ojämnheter. Alla ojämnheter på nagelns yta syns också tydligt. Det jämnar ut sig något när det torkar men jag skulle inte bedöma Flash Black som ett bra "nybörjarlack". Flaskorna är lika stora, eller små. Det är alltså en smaksak vilket man väljer. Sen finns ju givetvis Zeus också att ta med i beräkningen. Den är grym! Ludurana Notavel har lite samma färg men är inte i närheten av samma holografiska effekt.

Kommentarer

Postat av: BrilliantNail
Publicerad 2012-01-09 23:45:57

I flaskorna ser de rätt lika ut, men både egenskaps- och utseendemässigt gillar jag 10 to Midnight bäst :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-01-10 05:43:59

Brilliant Nail! Det kan jag förstå för det är ett toppenlack!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela