Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Välkommen Signe

Publicerad 2012-02-26 19:40:53 i Allmänt,

Jag förstår av kommentarerna på förra inlägget att Signe är dagens höjdpunkt så vi ger henne ett officiellt välkommen här på bloggen. ;D
Signe är en Helig Birma och hon är tolv veckor gammal. Jag hämtade henne igår men träffade henne första gången när hon var nio veckor. Hon var minst i sin kull och har blivit flaskmatad för att hinna ikapp sina bröder i vikt. Nu märks ingen skillnad. Hon är glad och lekfull och som alla små barn gör hon allt intensivt. Leker, kramas eller sover med samma totala hängivenhet.
De andra katterna behandlar henne med viss försiktighet, vilket är naturligt. De är nyfikna och har nosat på henne men håller sig på sin kant. Det är inte så konstigt. Hon fick alla fall sova i sängen, på kudden, med mig och Edit. Siri är den som är mest svårflirtad än så länge, Edit är okej med alla katter så länge de inte jagar runt henne i lägenheten. Siri kommer nog bli mer förtjust när hon fattar att de kan ha kul ihop. Just nu är Signe i köket och leker medan de gamla tanterna sover i varsin fåtölj.
 

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela