Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Orly Meet Me Under the Misteltoe

Publicerad 2012-02-01 06:11:00 i Naglar i grönt,

Tillbaka till jultemat. Detta tema som verkar oändligt här på bloggen. Jag hävar dock fortfarande att alla dessa vackra julkollektionslack absolut kan bäras året om. Titta bara på hur vackert Orlys Meet me Under the Misteltoe är. Underbart, blåtonat grönt med glitter i. 
Jag köper ganska sällan Orly eftersom jag inte gillar deras penslar. Ja, mina trogna läsare vet säkert att jag då och då hänger mig åt penselhat vad gäller både IsaDora och OPI men det slutar inte där. BB Couture och Orly har också penslar jag starkt ogillar. De är inte moppar som OPI-borsten men de är lite för långa och lite för böjliga för min smak. Jag har ändå skaffat mig en del lack även från Orly då de ibland släpper helt exceptionella färger. Meet me Under the Misteltoe är ett av dem. Jag tycker det är otroligt vackert.

Två lager av lacket som inte är alltför svårapplicerat trots penseln. Det är bra egenskaper på lacket, det torkar snabbt och flyter ut bra och är allmänt härligt. Jag rekomenderar det fortfarande varmt, precis som i originalinlägget jag länkade till ovan. Vad tycker ni förresten om min nya giv där det är förhållandevis många lack från förr som dyker upp igen. Jag använder ju min samling och återvänder till gamla favoriter och ofta är jag missnöjd med hur dåliga mina bilder är sedan tidigare. Ofta är jag missnöjd med mina nya bilder också, men ibland blir de lite bättre alla fall. Det har alla fall varit rätt mycket upprepningar här på bloggen och kommer bli mer så i framtiden. Jag får inga nya kollektioner hemskickade i brevlådan från PR-firmor så de nya lack jag köper är ju ett urval baserat på min smak och mitt intresse så jag kan aldrig bli en blogg som visar "senaste nytt" i särskilt hög grad. Jo, kanske om det är spännande hololack eller duokroma skönheter. Ni får alltså förbereda er på att det blir en hel del inlägg med lack som ni redan sett här och som har några år på nacken. Hoppas ni vll hänga med ändå.

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-02-01 06:46:37

Väldigt fint lack!



Det är samma sak hos mig, allt jag visar har jag köpt själv och därför blir det en blandning av "gammalt" och de lack som fångar mitt intresse mest från de senaste kollektionerna :D

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-02-01 07:04:30

Det är bara kul att återse vackra lack som man tidigare sett, de förtjänar ett bättre öde än att falla i glömska. :-)

Postat av: Pinianna
Publicerad 2012-02-01 07:38:56

Äsch, vill man se det senaste kan man googla pressreleaser och random swatcher. Jag följer ju din blogg för att jag gillar din smak, och hur du presenterar den ^^

Postat av: Kerstin
Publicerad 2012-02-01 08:01:08

Ett solklart åretomlack, och ett väldigt fint sådant!

Postat av: Anneli
Publicerad 2012-02-01 08:48:54

Jättefint grönt lack :)

Gillas verkligen!



Ha en fin dag :)

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-02-01 10:28:07

Det är ju roligt att se äldre lack också! Vissa riktiga skönheter från tidiga kollektioner hamnar ju lite i skymundan ibland och förtjänar att hamna i rampljuset igen :)

Postat av: Liza
Publicerad 2012-02-01 13:09:00

Ja det är verkligen fint ska ha det lacket sen

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-01 17:55:22

MNPO! Vist är det! Och jag gillar mixen hos andra. Det är trist att bara matas med de senaste släppen när det finns så många skönheter ute i nagellacksvärlden.



Nailtastic! Ja, de används ju, då kan man ju passa på att visa upp dem!



Pinianna! Så sant. Jag gillar ju inte när allt bara blir produktsläpp hos andra...



Kerstin! Ja, visst är det vackert!



Anneli! Ja, jag gillar det mycket.



Lacklycka! Ja, många av dem är väl värda att plockas fram. Jag såg nu att jag har tvåv eller tre inlägg i arkivet med favoritlacket Short&Sassy. Jag har fotat den när jag använt den men sen inte publicerat bilderna...



Liza! Ja, det är vackert.

Postat av: Lisa
Publicerad 2012-02-01 20:51:11

Ah, jag som gillar Orlys borstar; långa och smala. Lätta för konstiga nagelformar som mina

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-02-01 20:54:49

Som nykomling är jag fullständigt lycklig att titta på vad den än måtte vara ni hittar på att posta här. Jag gillar eran smak starkt och de flesta ha-begären kommer faktiskt från denna bloggen!

Postat av: PolishPig
Publicerad 2012-02-01 22:16:59

"Jag är med dig alla dagar intill livets ände" ;-)



I alla fall känns det så just nu. Trots att du inte visar alla nya kollektioner är det helt klart din blogg som är det största hotet mot min plånbok, och har alltid varit. Jag hoppas det fortsätter så..

Postat av: Liza
Publicerad 2012-02-02 00:38:49

Va???? du har ju skitfina naglar!!! hm tycker mina är lika dina.. ska skicka bild till dig sen får du se.

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-02 05:54:05

Lisa! Det är ju så med borstarna, olika för olika behov. :D



Kitty! Vad roligt att höra!



Polish Pig! Vad roligt att du säger så! Det gör mig glad! Tack!



Liza! Vad tänker du nu på? Jag är rätt nöjd med mina naglar trots att jag aldrig filar eller formar dem. Alla fall så länge ingen är bruten.

Postat av: Liza
Publicerad 2012-02-02 11:15:01

eeh. jag läste fel! ja dina naglar ÄR!!!! fina absolut inget att klaga på--

Postat av: Cactus
Publicerad 2012-02-02 18:43:34

Favoriter i repris är ju alltid trevligt det med :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-02-02 18:51:22

Liza! Okej, jag blev lite förvirrad...



Cactus! Ja, det tycker jag.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela