Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Up Colors Chuva de Prata

Publicerad 2012-07-12 23:55:00 i Naglar - holografiska lack,

Vi tjuvstartar holofredagen med ett arkivinlägg som låg kvar faktiskt, efter utkastkatastrofen. Här ser ni Chuva de Prata, ett holografiskt lack från Up Colors. Det är inte min favorit bland silverholosarna men det är ju inget fel på det heller. På mina stickor ser den mest ut som Color Clubs Worth the Risque. Samma ton och samma holoeffekt ungefär. På de här bilderna ser det inte alls lika holografiskt ut som det gör på stickorna. Jag har en misstanke om att jag inte lät det torka tillräckligt innan jag tog bilderna. Det torkar segt nämligen och det kräver minst tre lager för att blir jämnt och snyggt på naglarna.
Jag ska nog testa mina Up Colors igen och tunna dem rejält innan jag målar med dem. De är så tjocka och sen har de så sladdrig pensel så jag blir irriterad och bedömer dem hårdare än nödvändigt tror jag. De kanske inte är så hemska egentligen. Nej, man ska ge alla en chans till, även Chuva de Prata.
 

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela