Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Revlon Matte Suede Emerald City

Publicerad 2012-06-20 06:49:56 i Naglar i grönt,

Här kommer ett lack som inte direkt skriker sommar. Det är ett av de få inlägg jag har kvar i arkivet, nu känns det viktigt att få dem publicerade så de inte alla försvinner... Hur som helst, Revlon Matte Suede Emerald City är, som namnet säger, ett matt lack. Jag köpte det inte för att bära det matt men jag visar alla fall bilderna på hur det ser ut då.Två lager av ett fullständigt normalt matt lack. det har inga egenskaper som skiljer det nämnvärt från OPI Suede-lacken till exempel, utan fungerar som dem.
Färgen är en snygg, kalltonad grön och i matt tillstånd ser det ut som en silvrig dammighet över det. När man får på överlacket händer inget annat än att man byter dammigheten mot glans. Färgen fortsätter vara sig lik.
Jag föredrar ju lacket glansigt, som ni vet, och precis som många andra matta lack får det ett väldigt vackert skimmer under överlack. Vad föredrar ni? glans eller matt?
Kattfrukost. Visst är Siv liten jämfört med Signe. 

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela