Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze FYI

Publicerad 2012-07-06 00:22:00 i Naglar - holografiska lack,

Jag är först ut denna holofredag, misstänker jag.  Det kommer mera under dagen dessutom. Ni minns ju det skepssbrott som arkivet led när blogg.se ändrade och införde det nya systemet. Massor, massor av utkast som försvann. Ett inlägg som är kvar av de jag hade med holografiska lack som återanvänts är det här. Ett av mina absoluta favoritlack från OMG-kollektionen som kom 2007. Jag gillar 2NITE, FYI och L8R G8R mest av dem alla, och OMG, och alla dem har jag en backup på för säkerhets skull. Vill inte vara utan dem...
FYI är en mjuk och kalltonad nyans av beige. Superholografisk så klart, superlinjär dessutom, och verkligen smickrande på fingrarna. Jag älskar den här nyansen som är fin även när den inte är så holo. Då är den ett trevligt nudelack helt enkelt. Man ser ändå oftast holoregnbågen så det är verkligen sällan man kan anklaga det för att vara tråkigt. 
När jag trålade eBay förr, innan jag skaffade OMG via några forumskontakter (jag köpte aldrig OMG när det begav sig då jag hade Crystal Ball från Sally Hansen och tyckte ett silvervitt holo räckte. Hur tänkte jag då?) så brukade jag rätt ofta snubbla över FYI till bra priser. Den är säkert bland de billigare nu också så jag skulle absolut hugga den om jag inte hade den (i dubbel upplaga. ;D) för det är ett av de snyggaste nude-holona som existerar. Är man lite tålmodig och aktiv på forum kan man säkert få den billigt genom en swap eller så också, jag köpte t.ex ett par av mina OMG-flaskor för 3 dollar på det sättet. Det tar tid och kräver lite mer engagemang än ett eBay-klick men är man ekonomiskt sinnad kanske det är värt det. 
FYI: på bilderna ser ni två medelflödiga lager och överlack, Seche Vite. Det är inga applikationsproblem och det torkar snabbt även utan snabbtorkande överlack, jag använder det bara för att jag är beroende av att ha naglar som känns som glas. :D

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela