Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Mavala Canopus

Publicerad 2011-09-02 06:24:00 i Naglar - flakes,


Här kommer ett inlägg som legat länge i det berömda arkivet. Ett helt år faktiskt. Ni kanske minns den rosa sjulagersmanikyren jag bar förra hösten? Den utökades med två lager flakes för skojs skull men det blev också dödsstöten. För många lager, för tjockt på nageln och allmän misär... Men, jag fotade alla fallså ni kan få en uppfattning om det här lilla bleka flakelacket som glimmar i rosa, rött och guld.

Det är ju rätt fint egentligen, men som sagt, det blev alldeles för tjockt på naglarna. Mavala gjorde ju ett gäng med flakes för något år sedan. Jag har en skvätt Agena och så detta men det fanns en liten uppsjö av dem minns jag. Jag är förtjust i det här för det pastelliga i den. Effekten över ett ljust lack blir subtil samtidigt som det är opalicerande. Lite insida av snäckskal också, i och med den rosa bakgrunden som det är här.

Kommentarer

Postat av: Asta
Publicerad 2011-09-02 15:27:19

Agena kommer jag ihåg. Den hade jag också. Det finns nog kvar en skvätt hemma hos mig med om jag tänker efter. :-)

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-09-02 16:10:56

Hehe, ja det var ett och annat lager :P Den looken är ju hopplös, ser ut som dåligt påsatta lösnaglar hur man än gör, fy för lack som aldrig blir opaka! Men flakesen var söta, de lyfte det mesrosa :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-09-02 18:43:42

Asta! Ja, en liten skvätt har man nog kvar. Med den var fin, visst var den!Cactus! Ja, flakesen var okej.

Postat av: Veronica
Publicerad 2011-09-02 23:47:27

Fastän det blev fint ändå, trots att det blev lite tjockt. Gillar just pärlemoreffekten.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-09-03 08:37:53

veronica! Ja, jag gillar också den. Jag ska försöka få till det utan ett superskirt rosa i botten. Fnns ju fler blekrosa i världen.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela