Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

CND Putty

Publicerad 2011-09-26 18:48:00 i Naglar i vitt, nude, beige,


Efter så mycket holografiska lack här på bloggen så antar jag att ni vill ha något vilsamt och neutralt som omväxling. Kanske den här passar då? CND Putty är ett semitransparent lack i varmt beige. Det ni ser på bilderna är tre lager och det torkar faktiskt om än inte jättesnabbt. Inte lämpat för att agera underkläder men en jämn och fin hudfärgad neutral.

Kommentarer

Postat av: Mona
Publicerad 2011-09-26 19:59:06

Visste inte om det, men jo visst behövde jag något vilsamt att titta på.. tror nästan jag ska ta och lacka om till något mildare.

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-09-26 21:09:40

Nja, inte riktigt min kopp te. Hade det varit lite mer täckande, så kanske, men nja...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-09-27 10:47:38

Oh, jag tycker det här passar dig superfint. Otroligt klädsamt mot din hudton.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela