Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI He's my Boo

Publicerad 2011-10-31 15:41:00 i Naglar i orange,

Dags för lite Halloweenlack på bloggen. Ett orange blir det. Jag köpte för länge, länge sen OPI:s lilla miniset med fyra lack inför Halloween. He's My Boo är alltså ett av dem. Pumpaorange krämlack som täcker bra på två lager. Ganska trevligt att måla med, ganska trevlig färg.
Jag älskar miniflaskorna från OPI. De har bättre pensel än de fullstora flaskorna så jag får lite bättre kontroll när jag målar. Många färger jag inte egentligen behöver, som den här, kan jag unna mig i en miniflaska. Men priset är högre än en vanlig flaska, så klart, men det kan jag leva med när det handlar om sådana här lack som alltså är mer roliga än viktiga.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela