Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Edgy Umber

Publicerad 2011-10-22 12:11:00 i Naglar i brunt,greige,beige,

Dags för mer Nubar. En mörk, ganska kall, lerbrun färg som är en lite kraftfullare bror till OPI You don't know Jaques. Jag föredrar, som alltid, Nubar framför OPI, mycket på grund av penseln, och det här lacket har dessutom enastående egenskaper. Ett flödigt eller två tunna lager flyter ut perfekt på nageln och torkar snabbt. Inga klagomål på formulan.
Färgen är djup och tilltalande om än inte spektakulär eller speciellt unik. Den känns inte ett dugg ny, om vi säger så. Men den här kollektionen handlar inte om nytt eller häftigt, den handlar om klassiska färger med överlägsen formula. Det får man definitivt med Edgy Umber.

Kommentarer

Postat av: Josephine
Publicerad 2011-10-22 13:59:29

Som du skriver, en klassisk, snygg färg!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-10-22 14:35:23

Måste ha!

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-10-22 15:58:29

Mycket snyggare än YDKJ. Var superlänge sen jag handlade Nubar, eller nej men känns så. funderar hur som helst på om jag borde köpa några:)

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-10-22 17:46:21

Joephine! Den är väldigt snygg.Chaosoophia! Ja, den borde passa dig.Emma! Ja, kanske är den snyggare. Den är alla fall himla bra formulamässigt.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela