Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Mitt frankenlack, Llyr

Publicerad 2011-10-04 17:58:00 i Nagellack jag frankat, Naglar - holografiska lack,

I keltisk mytologi är Lir, eller Llyr eller Ler, en havsgud. Han är dock mer sinnebild av havet än faktiskt person. Den rollen har hans son, havsguden Manannan, tagit över. Om guden Lir är samma som den Lir vars barn förvandlades till svanar av deras elaka styvmor vet jag inte, men möjligheten finns.
Det här är, som ni ser, ett blått frankenlack med holografiskt skimmer. Det är Spectraflair och Ink Heart från NYX samt ofärgat lack samt Aqua från H&M. Effekten är mer scattered men bildar ändå spridda regnbågar och det betydligt mer tydlig än bilderna visar. Jag försökte till och med ta om bilderna för det inte framgick hur gnistrande det är men det funkade inte då heller. Det är fullt i samma klass som t.ex Glitter Gal Marine Blue. Två lager täcker bra och det är ett helt okej lack på det hela. 

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela