Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Book of Shadows på Lookfantastic

Publicerad 2011-10-15 10:20:57 i Allmänt,

Det här är ett kortisinlägg som jag skriver väldigt spontant, jag vill bara tipsa er som dreglar över Book of Shadows IV att den nu finns inne på lookfantastic. Lite säkrare än att handla på ebay liksom. Själv ska jag inte ha den, även om det ryckte i klickfingret när jag såg den. Kollade förresten HQhair och de hade den också. Men nej, jag ska vara dygdig och gå och handla mat istället. Ha en trevlig lördag allesammans!
//Emma

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-10-16 16:55:55

Bra att du handlade mat istället;) Jag har faktiskt "tröttnat" på Book of Shadows. Jag tyckte det var roligt när den första och andra kom men nu känns det som det gått inflation i Book of Shadows.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-10-16 19:23:09

sminkjante: Haha eller hur:) Och idag handlade jag hästsaker. Jag köpte trean, den gillar jag. Den här tyckte jag hade skittrista färger så den skapade lite sug, det var mest grejerna runt omkring, macaran och eyelinern och det jag kände sug efter, kul att få testa många grejer. Jag var inte så intresserad av de första book of shadows så de känns hyfsat kul för mig, men annars har du nog rätt. Jag skulle vilja ha 15-årspaletten, men får se, behöver den ju verkligen inte:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela