Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jag har fått en present!

Publicerad 2011-11-08 21:41:25 i Allmänt,

Emma var här och hälsade på idag, bara en snabbis, och jag fick en jättefin present!
Titta! En liten söt grön påse med något smyckeliknande i. Vad kan det vara?
Örhängen! Jättefina örhängen med nagellacksflaskor! Visst är de söta! Jag blev verkligen så himla glad över dem och de känns väldigt gedigna och bra. Det är Emmas kompis Linda som gör smycken, jag vet att Emma länkat till hennes webshop någon gång men jag orkar inte leta nu, jag är fortfarande sjuk och nu, efter att ha haft besök, är jag rätt slut. Vi återkommer med länk alltså, om ni är intresserade. Jag ska alla fall köpa ett armband, men inte än, jag har köpstopp till jul, typ. :D
Emma fick en present av mig med, ett par nagellack, He's Going in Circles och Party of Five. Det var dock inte uttänkt i förväg. Det här örhängena är ju så JAG! Nagellack, alltså! Ni er att det är det va? Små nagellacksflaskor i silver! Fantastiskt!
Tack Emma, du är världens omtänksammaste och finaste kompis! Och tack Linda för att du gjort dem! Jag älskar dem och kommer bära dem hela tiden! ♥♥♥

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela