Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Mira

Publicerad 2011-05-04 17:39:00 i Naglar i lila,


Mira är ett underbart lila krämlack från Zoyas sommarkollektion med krämlack, Summertime. Det är så vackert tycker jag, men bilderna ger mig inte alls samma känsla som jag hade när lacket var på nageln. Vissa lack är ju så, de är bättre IRL helt enkelt.


Mira är en behaglig mellanlila med dammig ton. Mjuk men inte mesig. Färgen är blåtonad men inte så blå att färgen, ens med lila lack vanliga benägenhet att bli blå på foto, skulle kunna tas för en blurpel. Ovanligt balanserad nyans alltså. Jag är helt klart förtjust för det är alltför ofta lack i lila antingen hänger rätt mycket å den röda kryckan och glider mot rosa eller vinrött eller annars hänger på den blå kryckan och blir så där trist blålila som vi sett tusen gånger förr.

Dammigheten, eller det dämpade i färgen, gör det till ett lack som kunnat platsa i vilken kollektion som helst, vår, vinter, sommar eller höst. Ett användart lack som kan bäras av kvinnor i alla åldrar. Ja, jag vet, alla lack kan bäras av kvinnor i alla åldrar, men ni förstår vad jag menar. Jag menade att lacket är ganska onischat och borde passa många olika personer. Det är bärbart och tilltalande helt enkelt. Ett flödigt lager täcker och det är glossigt även utan överlack, som ni ser.

Kommentarer

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-05-04 18:29:18

Wow, ett lager? Skitsnygg färg dessutom. Låter fantastiskt!Ps. Jag fick post idag. <3

Postat av: Maja
Publicerad 2011-05-04 19:47:28

Tycker att det här lacket är så vackert, älskar verkligen den här lila nyansen.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-05-04 20:22:51

Chaosophia! Ja, det är ett superlack! Och vad kul att det kom fram idag! Jag hoppades på det!Maja! Ja, den är riktgit snygg!

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-05-04 22:11:25

Jag valde bort den här sist... hmm undrar varför, det var dumt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-05-05 16:45:27

Cactus! Vet ej men om du har många andra lila krämlack kanske du inte behövde den?

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-05-05 23:11:44

Fast det är ju inget skäl att låta bli ett lack ;) Isf skulle vi ju alla bara ha ett i varje färg och max 20 i samlingen, vad trist det hade varit :p


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela