Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Nail Prisms Coral Amber

Publicerad 2011-05-10 20:45:00 i Naglar - holografiska lack,


Holoveckan fortsätter här på bloggen med flera lack om dagen och det finns många kvar att visa. Jag har ju bara rafsat runt helt random i lådorna och fiskat upp lite av varje och det här var den andra av märket Sally Hansen som jag plockade upp. Coral Amber. Lustigt nog är den nog oswatchad sedan tidigare så det var ju en himla tur att jag hittade just den!

Ett varmt rött lack med korallton och finmalet holoskimmer som inte ger någon regnbåge men väl ett vackert skimmer. Det syns dock bara i stark sol, inomhus blir det en mer klassisk korallröd.
 
Två lager av lacket som är föredömligt tunt till formula och torkar snabbt. Det är en vacker färg om än inte så speciellt unik om man bortser från det diskreta holoskimret.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela